Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy régi ismerősöm mondott...

Egy régi ismerősöm mondott rám egy nagyon csúnya dolgot, de sajnos úgy érzem igaz. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Egy este összefutottunk és beszélgettünk, vele amúgy mindig csak olyan haverok voltunk, 23 évesek vagyunk.

Szóba került a csajozás téma is, persze nekem sosem volt sok közöm a lányokhoz, általában keresztülnéznek rajtam, akkor is mikor napi szinten keményen edzettem, elég izmos voltam, sokan meg is dícsértek.

Volt egy barátnőm de az sem tartott sokáig.

És azt mondta nekem hogy nem véletlenül nem vagyok népszerű a lányoknál, a sz4r genetikámat pedig köszönjem meg az apámnak, meg hogy nem mindenkinek lenne szabad szaporodni és ez lesz az eredménye.

Nem rossz indulatból mondta szerintem ő általában őszintén kimondja amit gondol.

De ez most nagyon mélyre ment mert szerintem totál igaza van...

2023. nov. 20. 12:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

En eskuszom, ertem az ironiat, szeretem Frank Zappat, ertek sokmindent, de en ebbol csak azt tudom leszurni, hogy halal komolyan halal pofatlanul olyat mondott ez a szerencsetlen, amit normalis ember veszekedesnel se biztos, hogy odavagna.

Egyreszt soha az eletben nem allnek le vele, masreszt nem vennem magamra.

Felszegnek, nem a legjobb pasinak lenni meg nem ezt jelenti.

2023. nov. 20. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Haverod egy rosszindulatú görény. Te meg még bólogatsz is, hogy hát azért igaza van? Az ilyen embereket szórd ki az életedből, mert nem tart semminek. Nagy valószínűséggel ő maga egy nagy nulla, és az ilyen passzív-agresszív beszólásokkal próbál kompenzálni.

Gyúrás helyett inkánn képezd tovább magad. Több lehetőséged lenne új kapcsolatokat építeni, és a tanult emberek tarsaságát szívesebben keresik.

2023. nov. 20. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha gondolod küldhetsz képet privátban, hátha én jobb véleménnyel leszek és lehet tudok adni tanácsot.
2023. nov. 20. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Ne haragudj, de itt TÉNYLEG a belsőddel van a gond. Egyrészt ilyen bunkóskodást te eltűrsz? Nőként, nekem sem lenne túl vonzó olyan pasi, aki ennyire nyámnyila.

Gyúrhatsz te bármennyit, önmagában az nem elég. Persze, jó szokás, meg jót tesz neked, meg stb, de ha semmi jellemed nincs, akkor persze hogy nem elég. Érted, mit mondok? A legtöbb nő nem jön lázba egy savanyú, semmilyen, "engem mindenki csak bánt", reménytelen pasitól, aki még a tavaszi szellőtől is áldozati pózba vágja magát.

Egy ilyen emberrel nem lehet egy életet megtervezni. Most akkor tegyük fel egy nő megszán és összejön veled. Akkor innentől neki az anyádnak kell lennie? Ha valami konfliktus van, valamit el kell intézni, akkor de csak lefittyedt szájjal nézel, mert hát te gyúrsz és ennek elégnek kell lennie?

"Vettünk egy házat, de fsz a kivitelező, át akar verni. De hát miért, pedig én gyúrok és más férfiakat nem vernek át DDDD:"?

2023. nov. 20. 16:12
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

Már megbocsáss, de aki olyat mond, hogy "sosem volt közöm a csajokhoz, pedig gyúrtam" az nem is értem mit vár:D

Majd ha azzal próbálod fejleszteni a csajozási képességeide,t hgoy megtanulsz a nőkre figyelni és a nőket megérteni, akkor majd könnyebben fog menni. De amíg azt hiszed, hgoy csak azért figyelmesebb, empatikusabb, humorosabb, kreatívabb, megértőbb, türelmesebb, bátrabb, kifejezőbb, érdekesebb leszel, mert... súlyokat emelgetsz... hát....:D

2023. nov. 20. 16:39
 16/21 A kérdező kommentje:

Ne haragudj kedves 14-es, nem tudom honnan szedted hogy a belsőmmel is probléma van, hiszen nem is ismersz.

A gondolatom arra irányul hogy pusztán a kinézetem miatt is átnéznek rajtam a lányok, gondolom te is elmondanád a szokásos maszlagot, hogy jaaj majd úgyis találsz valakit.

Csak sajnos már megtanultam hogy a nőknél ez a bók azt jelenti hogy ronda vagy.

Realista vagyok szóval jobb szeretem ha tisztában vagyok a szomorúbb igazsággal, minthogy felesleges álmokkal etessem magam.

2023. nov. 20. 22:41
 17/21 anonim ***** válasza:

A kinézet mindig a belső állapot tükre. Az arcban sok apró izom van, ezeket tudatosan kevésbé lehet mozgatni, leginkább az idegrendszer változásai mozgatják, és az emberek képesek ösztönösen olvasni ezeket az érzelmeket. Ha rosszkedvű vagy, szorongsz, feszült vagy, lehet akármilyen szép arcod, az emberek kerülni fognak. Ha meg nem vagy fotómodell, de derűt, nyugalmat sugárzol, az vonzó emberré tesz. Ezért mondják, hogy dolgozz a belső egyensúly kiakakításán.

Az, hogy 90 kg-ot ki tudsz-e nyomni fekve, tényleg nem számít. Inkább sportolj valami mást, mert ezzel lesérülhetsz.

2023. nov. 20. 23:20
 18/21 A kérdező kommentje:
És mégis hogy legyek boldog egy ilyen önző és gonosz világban?
2023. nov. 21. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, úgy látszik nemcsak én vettem észre, hogy a belsőddel is probléma van. Mint már említettem, ha szereted önmagad, az meglátszik a külső kisugárzásodon is.

A világ nem gonosz. De te nem tudod magad megvédeni, ami belső tulajdonság.

Itt sírsz, mindenre kifogást keresel, amik megint rossz belső tulajdonságok.

A külvilág csak egy tükröt tart eléd, a te kivetülésed a többiek.

Szeresd és tiszteld magad, tanuld meg megvédeni saját magadat. Amíg nyámnyila vagy, mint most jelenleg, addig ki is fognak használni téged. A nőknek ez pedig nem vonzó.

2023. nov. 21. 06:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Mondtam én hogy kis áldozatocska vagy.
2023. nov. 21. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!