Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem, nem bírom ezt...

Úgy érzem, nem bírom ezt tovább, képtelen vagyok dönteni, mit tegyek? Sztori lent....

Figyelt kérdés

Párommal kicsit több, mint 2 éve vagyunk együtt, hétvégente találkoztunk,mert nem egy városban élünk.

Én Budapesten, ő ott, ahol én felnőttem és ahol szüleim is laknak.

Ő nyáron vallotta be, hogy mégsem szeretne ide költözni (addig úgy volt, hogy feljön és összeköltözünk itt), jelenlegi munkahelyén jól keres egyébként, megertem ha nem akarta csak úgy otthagyni azt is.

Na lényeg, hogy emiatt eléggé megingott a kapcsolat, én beadtam egy önéletrajzot szeptember elején a szülővárosomba (ritkán van ott szabad állás abban a munkakörben, amihez értek),de nagyon sokáig nem hívtak be interjúra, már kezdtem elengedni az egészet meg beletörődtem, hogy vége lesz a kapcsolatnak is így.

Most mire majdnem kimondtuk,hogy vége, persze felhívtak (majdnem 3 hónap csend után) es el is mentem az állásinterjúra,fel is vennének.

DE most meg már egyszerűen nem tudom mit akarok, sírógörcseim vannak konkrétan.

Itt jelenleg jól keresek relatíve,de kb a szerencsének köszönhető ez a munkahely, viszont albérletben élek, esélyem nem lenne egyedül lakást venni sem itt, sem máshol.

Illetve nem lenne visszaút, ha elköltözöm a fővárosból.

Párommal lenne olcsó albérlet egy ismerős által meg legalább valamerre haladna az életem. Félek, hogyha szakítunk, nem ismerek meg normális embert, akivel működne is aztán lehetek macskás venlany kb.

Az ottani munkahely ugródeszkának lenne jó, mert persze ott megy a trükközés a bejelentéssel stb...

Egyszerűen nem merem magam rászánni erre a lépésre de már lelkileg rámegyek erre a huzavonára hónapok óta, hogy mi lesz (meg párom is).

Mi van ha ott nem találom meg a helyem, megbánom az egészet stb.

Lehet kívülről olvasva pitiáner probléma de úgy érzem beleragadtam ide és nem tudok dönteni.

Mit tegyek? A héten kell valamit válaszolnom de képtelen vagyok.

Nagyon sötétnek látok mostanában mindent és nem tudom mi a jó.

2023. nov. 20. 10:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A párod nem a párod. Nem szeret, nem őszinte, átvert, és csak szenvedsz miatta.

"Félek, hogyha szakítunk, ..."

Ne félj.

Ideje, hogy építsd a saját életedet és a jövődet, úgy, ahogy te szeretnél. Örülj a jó új állásnak, amire azért jelentkeztél, mert jónak láttad.

Ha stabil, jó, önálló életed lesz, nem leszel ráutalva hétvégi őszintétlen kapcsolatokra. Sokkal jobbat fogsz találni.

2023. nov. 21. 09:27
 12/24 A kérdező kommentje:

Hát maximum miatta koltoznek, az az állás nem lenne jobb a mostaninál, csak a közös élet elkezdese miatt adtam be anno az önéletrajzomat :(

Csak így feladni mindent, attól félek hülyeség lenne. Ő is abban a városban lakik, ahol a munka lenne.

2023. nov. 21. 09:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak te akarsz vele lenni, ő nem hajlandó semmit sem változtatni az eddigi életén. Miatta nem érdemes fölösleges áldozatot hoznod.

Még az is lehet, hogy a városába költözve meglepve láthatnád, kivel is él valójában.

2023. nov. 21. 12:15
 14/24 A kérdező kommentje:

Otthon él, sokat voltam náluk :D ilyen szempontból nincs semmi lutri.

Ez zavaf engem is, hogy rám lett adva az egész helyzet:(

2023. nov. 21. 12:27
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan támogat a párod ebben a lépésben?

Akár anyagilag, pl állja a költözést?

Akár lelkileg, hogy ezen a válzozason mész át.

Meghallgat?

Elviseli a random sírásrohamokat?

Hogy reagál a bizonytalanságodra?

Mit tesz azért, hogy könnyebb legyen neked?

Vállal bármi kompromisszumot?

Illetve mennyi ideig titkolta a terveit előled?

2023. nov. 21. 12:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Otthon él és sokat voltál náluk? Nem akarok vészmadár lenni, de ez ezután sem fog változni, ő ott fog maradni, ha feléd sem mozdult el.
2023. nov. 21. 19:04
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, el akar költözni, lenne is egy lakás ahova mehetnénk, de tény sajnos, hogy a többi kétségemtől ami a fejemben van, nem tudok megszabadulni
2023. nov. 22. 09:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Addig nincs baj, a gond akkor kezdődik, amikor tényleg ott leszel, és ő nem fog megmozdulni.

És a kétségeid is azok a vészcsengők, amire most még időben hallgathatsz.

2023. nov. 22. 12:32
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Döntöttél azóta valamire ?
2023. dec. 3. 17:30
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottak. Két follow-up kérdésről tudok ezóta.
2023. dec. 3. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!