Mit tegyek, ha képtelen vagyok dönteni?
Szeptembertől MINDENFÉLEKÉPP sportolni szeretnék valamit, de egyszerűen képtelen vagyok dűlőre jutni a sportokkal...
Eddig már felkerült az étlapra mindenféle vegyes mozgás: küzdősporttól kezdve jógán keresztül egészen a labdajátékokig...
De ugye, teszem azt, egy thai box meg egy jóga merőben különbözik egymástól, az egyik megnyugtat, és lerelaxál, a másik felpörget, és van benne némi erőszak is.
Én mégis mindkettő felé hajlok, mert a szorongás, az idegeskedés és a sulis stressz miatt szükségem lenne a heti legalább három relaxációra, valamint szívesen nyújtanám meg az izmaimat egy kicsikét, gyógyítgatnám a testemet. Nem utolsó sorban megismerkednék a jóga filozófiai és kultúrai vonatkozásaival is, ami ugyancsak nagyon vonz engem.
Ugyanakkor ott van a mérleg másik nyelvén a küzdősportok iránti rajongásom, ami már nagyon régóta hajt engem, hogy elkezdjem valamelyiket. Ugyanis néha az az érzésem, hogy nem bírok egy helyben üldögélni, pattognék és levezetném a fölösleges energiáimat, úgy, hogy közben meg sem állok.
A labdajátékokat (tollas, tenisz, röplabda) is ugyan ezért csinálnám, mert valahányszor játszom őket, tele leszek lelkesedéssel.
Még azokat az idióta netes teszteket is kipróbáltam már, amik elvileg a testi adottságaid és a jelenlegi állóképességed, valamint lelkesedésed alapján statisztikailag kiszámolja, melyik sportág való neked a leginkább, de még ezek sem adtak halvány útmutatást sem...
Ilyenkor mégis hogy érdemes döntenem? Próbaórákra is jártam már a legtöbb választott sportból, de még így is bizonytalan maradtam... :/
Lány vagyok. :)
Az a baj, hogy korlátozottak az anyagi lehetőségeim, így csak egyetlen sport jöhet számításba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!