Mert ennyire alacsony a magyar emberek szintje, ennyire igénytelenek, ahelyett, hogy értelmesebb műsorokat néznének, vagy egyáltalán ne is néznének tv-t.
2023. nov. 20. 09:40
2/8 anonim válasza:
Népszerű? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...
2023. nov. 20. 09:47
3/8 anonim válasza:
Én csak Videómánián nézem
2023. nov. 20. 09:57
4/8 anonim válasza:
A gazdag embereset mondod?
Fújj már.
Udvarol 8 nő egy bèkának..
Szerintem csak azèrt nèzik az emberek ,mert nem hiszik el hogy ilyen is van.
2023. nov. 20. 10:24
5/8 anonim válasza:
Egyiket se néztem.
2023. nov. 20. 10:25
6/8 anonim válasza:
Én is csak azért tudtam a műsor létezéséről, mert egyik nap egyik volt osztálytársam felhívott, amikor az RTL-en ment egy hasonló kaliberű műsor, hogy nézzek abba bele, mert egyik volt osztálytársunk szerepelt ott :D Tényleg ő volt amúgy, és amikor rákerestem a másikra, feldobta a kereső ezt a műsort is.
Összességében is elkeserítő, hogy ez az igénytelenség a színvonal, és picit azért abban a lányban is csalódtam. Tudtam, hogy mindent megtenne a TV-s szereplésekért, de azért na. Az a pár perces szösszenet elég is volt arra, hogy végérvényesen eldöntsem, többet még ilyen miatt sem nézek ilyesfajta műsorokat.
2023. nov. 20. 10:26
7/8 anonim válasza:
Jókat lehet röhögni a sok pénzéhes ribin.
2023. nov. 20. 10:33
8/8 anonim válasza:
Én bevallom szeretek botránkozni. Azért néztem. Persze ha egy rész kimaradt mert nem értem rá, utólag nem néztem meg. A munkahelyemen egyszer felhoztam róla témát. Iszonyat fujjogás volt a reakció. Milyen a pasi, milyenek a nők akik erre képesek. Micsoda szenny az egész. Ők ilyet nem néznek. Azért ebben én láttam nem kevés képmutatást. Ha tényleg nem nézték akkor honnan tudták?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!