Az Exatlonos Tóth Dávid benne lesz a Nagy Ő című műsorban. Vélemények?
Hát nézik, nagyon sokan. Nem is értem miért. Egyszer néztem bele az RTLn futó Love Islandben, és elpusztult pár agysejtem utána.. hát ez sem lesz jobb.
Fura ez az egész, mert szerintem Dávid simán találna párt magának, nem kellene hozzá egy műsor. Ezért is teljesen mű az egész. Az összes ilyen társkereső műsor akkor lenne hiteles, ha valóban olyan ember lenne a társatkereső, aki Dávid-féle pasinak az ellentéte.. nem pedig szinte hibáltan testfelépítés, szimmetrikus arc, sikeres karrier stb.. Egy nagy kamu ez az egész.
Mint minden ilyen műsornak, ennek is az a lényege, hogy nézettséget generáljon. Vagy azért nézi valaki, mert tényleg érdekli (szép emberek vetélkednek, vagy akár veszekednek is), vagy azért, mert annyira gagyinak tartja, hogy muszáj nézni.
De valóban jó pénz a csatornának, és jó pénz Tóth Dávidnak is.
Aki egyébként attól, mert jóképű és sikeres sportoló, még valóban nem biztos, hogy könnyen talál magának párt. Ez függ az egyéniségétől és az időbeosztásától is.
Az viszont elég valószínű, hogy nem itt fogja megtalálni élete szerelmét. Esetleg pár hetes kapcsolat lehet belőle, de csak azokból tud választani, akiket beválogatnak a műsorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!