A Dávid nevű emberekről mi a véleményed? Mire aszociálsz először, amikor meghallod a nevet?
Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 12:05
1/18 anonim válasza:
Kiraly emberek. A legokosabbak, legerosebbek, legszebbek.
2/18 mákostésztaextrákkal válasza:
#1-es+1
Kiegészíteném azzal,hogy a legszebb testűek,legszebbszőkehajúak,legszeretemafejétebb,legjobbanakaromőt emberek.Az én Dávidom a világ legédesebb embere.Okos,intelligens, szép,jó,komplex,mentális,exhosszúhajú,Gojiráthallgató,széplelkű,szemüveges és annyira hálás vagyok,hogy rátaláltam.
4/18 anonim válasza:
Nagy fejük van és gyakran megy a hasuk, plusz szeretik a kék színt. Miféle retard kérdés ez?
5/18 anonim válasza:
A zsidókra asszociálok, de nem tehetek róla, ösztönös...
8/18 anonim válasza:
Kettő Dávidot ismerek, az egyiket utálom, a másikat meg épphogy elviselem, de irritál.
9/18 anonim válasza:
Én is Dávid vagyok. Egy f...sz vagyok.
10/18 anonim válasza:
Általában nem asszociálok semmire. Kettő Dávidot ismertem jobban, az egyiket óvodából és általános iskolából, utólag nézve ő volt az egyetlen olyan pszichopata, akiről máig felismertem, hogy az, de nem asszociálok rá, mert jellegzetes vezetékneve volt. A másik pedig munkatársam volt, egy értelmes, szalmailag kiváló, barátságos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!