Ackermann Dáviddal mi lehet, él e hal e?
Figyelt kérdés
Szerintem részeg volt beesett a vízbe és meghalt,szerintetek?#Ackermann-Dávid-mi-lehet-vele
2019. jún. 12. 18:53
1/12 anonim válasza:
elėg furcsa hogy társasággal ment, es a barátnőjevel, es mėgsem látott senki semmit..
A szemleyije is előkerült..
Ha csak úgy bele esik a vizbe, akkor az iratai hogy kerültek elő..
2/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz mondjuk
2019. jún. 12. 21:02
3/12 anonim válasza:
úgy hogy mielőtt beleesett a Dunába a kabátjában voltak a dolgok amit levetett...van egy cikk róla ahol pár fiatal még látta hogy félmeztelenül sétált a szigeten
4/12 A kérdező kommentje:
Hol a cikk vagy melyik újság?
2019. jún. 18. 10:43
5/12 anonim válasza:
Itt találtam meg a cikket: [link]
6/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam,köszi
2019. jún. 18. 22:31
7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem bedrogozták és ott hagyták,és beleshet a dunába, az iratai meg akkor estek ki amikor levette az ingét vagy ami rajta volt.
Szegény srác,már biztos halott,és szegény szülei akik hazavárják.
2019. jún. 19. 17:08
8/12 anonim válasza:
Általában a holttest egy idő után a felszínre jön mert gázok képződnek benne. A legerdekesebb hogy nem látta meg egy hajós vagy horgász a vízen 10 éven keresztül, kivéve ha nem akadt be valahol a víz alatt valamilyen tárgyban.
9/12 A kérdező kommentje:
A "barátai" 1000000 százalék hogy elhallgatnak valamit de miért?!?!
2019. jún. 24. 20:16
10/12 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy a "barátai" leitatták, és otthagyták. Dávid, meg beleesett ittasan a Dunába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!