A Dávid nevű emberekről mi a véleményed? Mire aszociálsz először, amikor meghallod a nevet?
Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 12:05
13/18 anonim válasza:
Több Dávid ismerősöm van, de erről a névről mindig csak egyetlen egy ismerősömre asszociálok, akivel még soha nem találkoztam élőben, de szeretnék majd
14/18 Kései Sirató válasza:
Nem név alapján alkotok véleményt.
Egyébként a Dávid név szimpatikus, nem bonyolult az írásmódja, külföldön is megértik. 4 Dávidot ismerek, közülük 3 értelmes, normális, jó fej. Az egyik egy kicsit sokat beszél , de semmi különös.
Ez a neved, kérdező?
15/18 anonim válasza:
Nekem erről egy jóképű, kissé beképzelt fiú jut eszembe, mert csak ilyen Dávidokat ismerek.
De amúgy tényleg elég hülye kérdés. :D
17/18 anonim válasza:
Egyszer egy Dávid nevű férfi akart megerőszakolni,azóta ha meghallom ezt a nevet,a hidegrázástól kezdve az undorig minden érzés van rajtam...
18/18 anonim válasza:
Egy volt csoporttársam jut eszembe, aki jó fej, de lusta, mint a dög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!