Melyik a legnagyobb redflag egy nőben?
Túl érzékeny
Könnyen felkapja a vizet
Nem tud fesztelenül beszélni férfiakkal
Nagyon csöndes
Nincs jó humora
Nem elég művelt
Túlzottan ad mások véleményére
172+ magas
22# én hasznost nyomtam rá, de valamit magyarázatok már meg: miért van egyes embereknek 5-6 karikája, három piros, három zöld, különböző százalékokkal? Honnan jönnek azok? Mit jelentenek?
Ja és honnan tudjátok, mikor lepontoznak?
24, ez mondjuk a GYK technikai kérdése, de azért leírom:D
Ha egy válasz mellett megjelenik egy százalékos kör, akkor az azt jelenti, hogy kapott már elegendő (asszem legalább 2 vagy 3) választ, ami alapján átlagolt hasznosság jön ki.
Ha rákattintasz erre, akkor szétosztódik több százalékos karikára ami színes. Ezek a százalékok azon felhasnzáló hasznosságát jelzi, aki értékelte az adott választ, a szín pedig hogy hasznosnak vagy haszontalannak jelölte az adott választ.
Tehát el lehet mondani, hogy "egy 60%-os felhasználó hasznosnak, egy 34%-os válaszoló haszontalannak tartotta a válaszodat". A rendszer nem simán átlagol a dologból, hanem valahog figyelembe veszi az értékelő százalékát is és eszerint súlyoz, szóval egy 90%-os felhasználó szavazata többet ér, mint egy 20%-osé.
Az meg, hgoy honnan tudjuk, hogy lehúztak? Hát úgy, hogy a válasz melletti (még kibontatlan) százalék alacsony. Amikor a kommentemet írtam, még 0%-ra volt értékelve a 19es válasz, zaz mindenki haszontalannak értékelte. Nyilván kinek mi a le és a fel, de mivel én 79%-os vagyok, így még az 50%-os értékelés is lehúzásnak minősül.
Deee igazából tekintve, hogy full a kérdésre válaszoltam, ezért nem látom mit tekintenek egyesek haszontalannak rajta. Max nem tetszik nekik, de persze ezt kifejteni nem fogják:S
A 19-est szerintem ezért pontozták le: "tessék csak besézlni sokat, mert én nem fogok, az tuti:D"
Szóval ezt írta. De ez parancsolgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!