Ki van a legnagyobb hatással az életetekre, ki befolyásolja leginkább az életeteket?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 13:46
5/14 anonim válasza:
Passz miért lettek lepontozva előttem, de nálam is a válasz hogy senki.
Vannak saját szabályaim amiket betartok, de én magam határozom meg az életemet.
7/14 anonim válasza:
Senki.
Az a gáz ebben a fordított világban, akit befolyásolni lehet.
A pontozásból is látszik mennyire meg vagyunk fordulva. Vagyis vagytok.
Az olyan ember, aki önazonos, csak a maga feje után megy, azzal a többség nem tud mit kezdeni, nincs rajta fogás, nem tudják kontrollálni.
8/14 anonim válasza:
#7 azért szerintem nem olyan baj az, ha van valaki előtt egy példakép, akitől tanul, aki motiválja vagy ellesi a jó tulajdonsagait. Tudod ha a mai világot szidjuk akkor nagyobb baj van amikor az emberek semmit és senkit nem hallgatnak meg. A mindent eluraló ego, a posztmodern ember aki körül forog a világ és aki azt mondja én és én, senki más, én vagyok akiről mintát kell venni, az alfa és az omega amit más be nem szennyezhet
9/14 anonim válasza:
8: az 5-nek es 7-nek teljesen igaza van. Akit nem lehet befolyasolni, annak az agyat sem lehet mosni semmivel, nem lehet megvezetni mindenfele lozungokkal, parasztvakitasokkal. Az ilyen ember kepes a gondolkozasra, onalloan es nem masok velemenyenek a hatasara alakitja ki a sajatjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!