Több helyen hallom, hogy arról beszélgetnek, a magyarok utálják egymást. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Azt mondják, hogy egy közösség arra fejlődik, amilyen kérdést feltesz magának.
Tehát ha arra keresed a választ, hogy mi a legnagyszerűbb tulajdonsága a magyaroknak, akkor erre koncentrál, aki a kérdést hallja, ha nem azt kérdezed, hogy miért ilyen szar hely Magyarország, akkor erre keresünk bizonyítékokat...
Kérdező, úgy tűnik nem sikerült értelmezni a 12-es válaszát, holott az övé ér eddig a legtöbbet. Fussál neki még egyszer!
Ha összejön akkor megkapod a választ a kérdésre, ha nem akkor továbbra is keresheted az állítólagos megoldást és értetlenkedhetsz.
Kedves névtelen, rendben, elolvastam még egyszer, köszi a tanácsot.
Minden jót, szép estét
Kis elütés volt a válaszomban, ez is nehezíti a megértését:
ha nem azt kérdezed,
ha meg azt kérdezed,
és igen, a válaszom azt akarja jelenteni, hogy nagyon fontos, hogy milyen kérdéseket teszünk fel magunknak, közösségünknek.
Én úgy látom, hogy mi magyarok sokan hajlamosak vagyunk túl szigorúak lenni magunkhoz, és jó lenne kicsit jobban szeretni, elfogadni magunkat, még ha sok rossz van errefelé is. Szevasztok!
12# voltam
16/16
Fontold meg ezt is: tény, hogy ellenségesek, önérdekűek, utálják egymást. Ezt külföldiek, de sok magyar szakember is mondja.
Ha ezzel nem nézünk szembe, marad minden így.
Azt írod, a kérdés irányába van a fejlődés.
Én azt mondom, ha fejlődni akarunk, őszintén fel kell ismernünk a realitást.
Én nem olyan rég költöztem külföldre. Itt első látásra sokkal nyitottabbak, barátságosabbak az emberek. Külföldön is a magyarokkal kell vigyázni úgy tartja a mondás. Anno mikor másik külföldi országokban laktam 2x is, mindkétszer le akart húzni/meglopni egy magyar. Itt még nincsenek úgy barátaim sajnos, de megismertem most nemrég pár embert felszinesen. Igazából két magyart is akik már régebbóta itt vannak, eddig normálisnak tünnek de meglátjuk mi lesz velük.
Az viszont tényleg így van, hogy MO-n az emberek jórésze irígy, rosszindulatú, a saját életével elégedetlen. Szerintem nem sok más országba van annyi rosszindulat mint otthon. Az emberek jórésze vissza akar élni a jóindulattal. Ahelyett, hogy hálás lenne érte ha nagylelkü vagy vele, inkább még meg is lopna, átb4szna. Szerencsére van pár olyan barátom akikkel nem volt semmi emberi/elvi probléma még, de nem sok van.
Én azoknak se kívánok rosszat, akik rosszindulatúak voltak velem. Meg kell tanulni helyén kezelni az embereket. A bizalommal fegyvert adsz magad ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!