Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az "xD"-zés ki fog menni...

Az "xD"-zés ki fog menni valaha a divatból?

Figyelt kérdés
Sok olyan írás emoji volt amit régen nagyon sokat használtak az emberek,de ma már teljessen kiment a divatbol kivéve az "xD" nagyon sok helyen látom,hogy a mai napig a röhögős hangulatjel helyett az "xD"-t használják,köztük én is és sok ismerősöm is.Szerintetek valaha már kínos lesz leírni vagy mindig is használni fogják? Ti például szoktátok használni?

2023. nov. 19. 11:06
A kérdező szavazást indított:
Gyakran szoktam használni
Ritkán szoktam használni
Egyáltalán nem használom
49 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Én szoktam használni, de általában csak akkor, amikor gépről netezek. Ott ugyanis könnyebb beírni az XD emojit, mint külön kikeresni a megfelelő hangulatjelet.
2023. nov. 19. 11:09
 2/30 anonim ***** válasza:
66%
xD
2023. nov. 19. 11:10
 3/30 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem már egy jó ideje kiment a divatból, nagyon ritkán látom, akkor is inkább szarkasztikusan. Néha még használom, az lmao-val meg a lol-al együtt (szerintem ezek is régen lecsengtek már), mert ezek áthidalják az űrt az emojik nélküli szöveg komolysága és az emojikkal rendelkezők komolytalansága között, amolyan semleges hatást keltve.
2023. nov. 19. 11:11
 4/30 anonim ***** válasza:
70%
Nem XD
2023. nov. 19. 11:21
 5/30 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon ritkán használom csak, inkább az emoji.
2023. nov. 19. 11:23
 6/30 anonim ***** válasza:
63%
Az emojit is használom, de ha gyorsan akarok írni akkor csak xdd-t rakok a mondat végére. Attól is függ, kivel beszélek, mert van akinél szinte csak emojit, másnál meg nem.
2023. nov. 19. 11:53
 7/30 anonim ***** válasza:
87%

"ma már teljessen kiment a divatbol kivéve az "xD""

Mondjuk a legtöbb hangulatjel a mai napig nem ment ki a divatból. Nevetős, mosolygós, szomorú fejek. Csak lett helyette emoji. Bár az XD-re id akad.

2023. nov. 19. 12:18
 8/30 A kérdező kommentje:
7-es inkább ezekre értettem ._. :3 <3 *-*,stb xd
2023. nov. 19. 13:01
 9/30 anonim ***** válasza:
15%

Én akkor sem használtam, mikor "divat" volt mert nem vagyok egy ostoba ökör .

De ismertem olyan ökröt aki élőszóban is lol-ozott meg xd-zett . Rövid időn belül meg is szakítottam a kapcsolatot az ostoba állatjával ...

2023. nov. 19. 13:44
 10/30 anonim ***** válasza:
33%
Az szokott ikszdészni, aki mindenen csak röhög, mint egy cirkuszi bohóc, vagy mint a Joker a Batmanből. Az ilyet szájbaverném, de nagyon.
2023. nov. 19. 14:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!