Normális, hogy ilyeneket mondd és gondol?
Figyelt kérdés
Azt mondja ő nem akar gyerket de ha valami balszerencse folytán lesz is neki ő aztán nem fogja hányingerrel küzdve pelenkázni, nem fogja a k@kát meg p×sit törölgetni rólla nem fog ő ilyen undorító dolgokkal foglalkozni2023. nov. 18. 18:52
1/10 anonim válasza:
Persze, normális. Ugyanannyira joga van gyereket "nemvállalni", mint vállalni. Mi a problémád ezzel?
2/10 anonim válasza:
Normális. El kell fogadni, hogy nem mindenkinek az az álma, hogy pelenkázzon meg a szabadsága gátolva legyen és alárendelje magát másnak min.15-20 évig..
Az viszont gáz, hogy ha így gondolja, ha valamilyen "balszerencse" folytán mégis lesz, mert lehetne ellene tenni.
3/10 anonim válasza:
Masok is hagyták már a kakában uszni hogy szétmarta a bőrét es hagyták éhenhalni is a babájukat. Benne van a hirekben is.
Sok ilyen van még.
4/10 anonim válasza:
Igen, normális. Védekezzen, és nem lesz ilyen probléma. Én sem akarok például. Örökölné a betegségem, nem is keresek eleget, időm se lenne rá elég, stb.
5/10 anonim válasza:
Normális. Nem muszáj mindenkinek gyereket vállalnia. A pelenkázós rész meg olyan, h ismerek olyat, aki imádja a gyerekeit, de soha nem pelenkázta őket, mert attól undorodott. Ettől még senki sem lesz rossz szülő sztem.
6/10 anonim válasza:
Ha az anyja így gondolta volna, akkor egy ilyen idiótával kevesebb lenne, s nem lenne kár érte.
7/10 anonim válasza:
#6:
Ahogy érted se lenne kár, te büdös paraszt.
8/10 anonim válasza:
Normális. 34 éves nő vagyok, sohasem lesz gyerekem.
10/10 anonim válasza:
Konkretan ezek miatt parkapcsolatban is tortenhet olyan, hogy ott kell hagynia a masikat, vagy elfogadnia, hogy ot hagyja a masik magara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!