Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért titkolhatja valaki...

Miért titkolhatja valaki ennyire a múltját?

Figyelt kérdés

Ha valamit kérdezel a múltból mindig letudja annyival, hogy nem szeret róla beszélni, sok a fájó dolog stb.. Alapból csak egy kicsit zárkózott személy, de mindenkivel nagyon közvetlen és el tud beszélgetni.

De a múltja annyira titok, hogy eszméletlen. Még az is hatalmas titok, hogy hogyan hívták az előző párjait. Nagyon olyan mintha elég csúnya, erkölcstelen dolgok lennének abban a múltban, vagy ha egyszer így aztán meg amúgy mondja akkor belekavarodik majd a hazugságokba és ettől fél. Egyszer már derült ki egy csúnya dolog de azt sem ő mondta el csak “szembesítéskor” nagy nehezen bevallotta, de az sem tűnt teljesen őszintének.

Hinnél egy ilyen embernek akármit is aki nem képes magáról semmit sem elmondani? Semmi régi történet vagy akármi csak azon van, hogy a jelen számít és azt ismerd meg ne a múltját.

Szerintetek mit kellene tennem, hogy képes legyen róla beszélni? Szerintem ha valakivel teljesen komolyan szeretnél valamit akkor van köze hozzá. Nem akarom, hogy olyankor derüljenek ki róla dolgok amikor már nem kellene…

2023. nov. 17. 13:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Mi volt az a csúnya dolog, ami kiderült róla?

Legalább azt írd le, hogy viszonyítani lehessen, te mit tartasz csúnya dolognak.

2023. nov. 17. 13:35
 2/18 anonim ***** válasza:
96%

Volt egy lány, aki ugyanezeken a dolgokon rugózott? Miért nem beszéltem az előző barátnőmről? Mert még sosem volt barátnőm. Miért nem beszéltem szívesen a családomról? Mert volt egy agresszív bátyám, aki sokat bántott.

Ezekkel kellene indítani egy ismerkedést? Én szégyelltem ezeket a dolgokat, pedig semmi csúnya, és semmiről nem tehettem.

Ugyanezeken a hülyeségeken agyalt, hogy ő mindig falakba ütközik velem (holott csak újra és újra ugyanezekhez a témákhoz lyukadt ki csökönyösen), így persze nem is lett semmi az egészből.

Nem értem, Te miért ragaszkodsz ehhez, illetve ha számodra kötelező lenne mindenről beszámolnia, akkor miért nem engeded el.

2023. nov. 17. 13:42
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
Mindenkinek szíve joga hogy amit oszt meg az életéből másokkal. Ezt jó lenne tiszteletben tartanod. Ha ezt nem érted meg akkor ne barátkozz vele. Jobb lesz neki nélküled.
2023. nov. 17. 14:50
 4/18 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy dutyiban volt.
2023. nov. 17. 15:16
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretne beszélni róla,minek izélgetni? Én sem szeretek beszélni sok dologról.
2023. nov. 17. 16:41
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

Senkinek semmi köze senki múltjához!

Mindenki foglalkozzon a saját életével!

2023. nov. 17. 16:56
 7/18 anonim ***** válasza:

Minek mondanék el bármit, ha áldozathibáztató üzemmódba kapcsol a fajtád 5 másodpercen belül? Empátiát kellene gyakorolni.

28/f incel

2023. nov. 17. 17:23
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

"Még az is hatalmas titok, hogy hogyan hívták az előző párjait."

Mondjuk pont ez miért érdekel? Nem tökmindegy? Egyáltalán miért kéne róluk beszélni? Egyik felé sem fizet gyerektartást, gondolom, és nem is tartja velük a kapcsolatot.

2023. nov. 17. 17:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Két dologra tudok gondolni.

Vagy rejtegetnivalója van. És szerintem sokkal jobb, ha nem avatunk be másikat a ránk nem túl hízelgő múltba, sokkal inkább ez minthogy össze vissza hazudozni róla. Ez tisztább és őszintébb a maga módján.

Vagy pedig arra, hogy már nagyon megégett ezzel egyszer. Tehát valakit beengedett a privát életébe akit nem szabadott volna. És az visszaélt ezzel, belemászott a régi dolgaiba, ismerőseibe, hatalmas bajokat kevert stb. És azóta a múlt és a privát élet egyfajta tabu, vörös vonal.

2023. nov. 17. 17:57
 10/18 anonim ***** válasza:

Ahogy a 9-es írja.

Én is pontosan így jártam.

Vagy pedig arra, hogy már nagyon megégett ezzel egyszer. Tehát valakit beengedett a privát életébe akit nem szabadott volna. És az visszaélt ezzel, belemászott a régi dolgaiba, ismerőseibe, hatalmas bajokat kevert stb. És azóta a múlt és a privát élet egyfajta tabu, vörös vonal.

2023. nov. 17. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!