Mit gondoltok az olyan társról egy rövidebb ideje tartó kapcsolatban, hogy tőletek kér kölcsönt és nem a szüleitől?
Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt, és érdekes dolgok derültek ki róla. Van egy csomó tartozása a ház felé, kifizetetlen számlái, a lakásszerződését felmondták, hitelből költözik, és a hitel sem elég mindenre, utána hetekig semmi pénze nincs.
Támogatnátok a párotokat, ha ilyen helyzetbe kerül?Mit gondoltok arról, aki úgy költözik, hogy hitelből, de nem hajlandó bizonyos sztenderdekről lemondani?
2023. nov. 16. 20:59
11/14 A kérdező kommentje:
De a fő kérdés az, hogy ilyenkor kihez kellene fordulnia? Nekem is volt olyan h költöztem, és az első havi kiadást a szüliem állták. Mondjuk ők meg is tehették.
2023. nov. 17. 12:04
12/14 A kérdező kommentje:
Illetve most megy a hárítas, hogy de ő sem várja el, hogy örökké én segítsem ki. Szerintetek helyesen tettem, hogy közöltem vele, hogy nem tudok adni pénzt, oldja meg?
2023. nov. 17. 23:52
13/14 anonim válasza:
Helyesen, fél év semmi idő, még épphogy csak kicsit jobban ismeritek egymást, mint a legelején. Én addig nem segítenék senkinek anyagilag, amíg minimum nem élünk együtt. Addig semmi közünk egymás pénzügyeihez szerintem. Szülőknek “kéne” elsősorban igen, ha tudnak, de gondolom vagy nem tudnak vagy nem akarnak, mert már őket is ki tudja hányszor lehúzta.
14/14 A kérdező kommentje:
Szülei is tartoznak neki. Ergó, nekik sincs megtakarításuk
2023. nov. 18. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!