Mitől lennél most boldog?
Figyelt kérdés
Mi kéne ahhoz, hogy boldog legyél?2023. nov. 14. 21:10
21/32 anonim 

válasza:

Egy jó hideg sör kéne. Minden másom megvan.
23/32 anonim 

válasza:

Bármikor jól jön, de nem ehetek. :D
24/32 anonim 

válasza:

Leginkább attól, ha rendbe jönne a társasági életem, és/vagy lennének olyan barátaim, akikkel rendesen lehetne találkozni, programokat szervezni, nem csak netes írogatásból áll az egész.
Bár most igazából az is jól esne, ha büntetlenül tudnék pár napig semmittevésbe süppedni :D
25/32 anonim 

válasza:

Ha nem kellene otven evesen nagylanynak lennem es egy hetig szembenezni a multammal. A ferjem nem tud velem jonni, es nem birok egyedul ido-utazni.
26/32 anonim 

válasza:

25-os vagyok. Anyukam egy hoarder. Nem iszik, intelligens, barmirol lehet vele beszelni, de... De ez mentalis betegseg, gyerekkori traumak, kuplerajt, disznoolat csinalt a szep lakasban is, minden elromlik, senkit nem lehet beengedni, nem engedi, hogy segitsek, nem engedi, hogy beszeljek, hogy celozzak erre. Mar szallodaba jovok. De mutetje lesz. Hozza kell mennem. De meg tudnam olni magam, ha belepek a lakasba.
28/32 anonim 

válasza:

Ennek semmi köze a depresszióhoz vagy a suicid hajlamhoz:
Akárhogy gondolkodom, se olyan tárgy, anyagi javak vagy emberi kapcsolat, aki nagyon hiányozna nem jutott eszembe.
Írásban nem lehet megfogalmazni sem szavakban.
Úgy érzem éltem már eleget.
29/32 anonim 

válasza:

Egy pasival most kegyetlenül szexelnék ájulásig.
30/32 A kérdező kommentje:
29. Mi tart vissza?
2023. nov. 17. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!