Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket zavar, hogy már...

Titeket zavar, hogy már November elejétől kezdve mindenki szinte ünnepli a karácsonyt? Mindenhol kivilágítás, karácsonyi csomagok, díszek.

Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Karácsonyi? Az semmi! Erre fele már a csoki nyuszi van kirakva...

Igen, idegesítő. Még csak Haloween közeledett mikor ki volt rakva a sok nyuszi.

2023. nov. 11. 20:51
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Tudományosan bizonyított, hogy akik hamarabb kezdik a karácsonyi dekorálást, az ünnepre való hangolódást, sokkal boldogabbak.

[link]

Miért zavarna? Nem decemberben kell elkezdeni az ünnepi dolgok árusítását. Idén agusztusban a Kikben vettem karácsonyi dekorációt. November 1-jén délelőtt már dekoráltam. És? Az én magánügyem.

A kereskedőknek meg az a feladatuk, hogy árusítsanak, hogy maguknak profitot termeljenek. A kettőt simán el lehet választani egymástól.

2023. nov. 11. 21:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha a divany.hu hiteles forrás lenne, akkor folyóiratcikként jelent volna meg a társadalom tudományok között sorolva valamilyen témába illő kutatásban.
2023. nov. 11. 22:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Idén most én is a héten már elkezdtem a Karácsonyon gondolkozni, meg próbálom már most megragadni a hangulatot, engem boldoggá tesz és élvezem.

Tavaly nekem még karácsonyfám sem volt, olyan mélyen voltam, előtte években is kb az utolsó pillanatig nem is foglalkoztam vele.

Családdal töltöm egyébként, mint minden évben, de szerintem túl van tolva ez a nagy szeretet ünnepe meg társai, engem a színek, a díszek, illatok, hangulat, filmek, ételek érdekelnek inkább, amit magamnak egyedül is megtudok csinálni itthon.

2023. nov. 12. 01:31
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
December 1. előtt törvénnyel büntetném a karácsonyi dekort meg árusítást. Még szinte le se ment a Mindenszentek, és már mindenhol fenyő meg gömbök meg szaloncukor... emberek, még másfél hónap van karácsonyig! Lassan már az augusztusi kánikulában is csokimikulást fognak árulni?
2023. nov. 12. 01:53
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, tessék, az interjú Dr. Hevesi Kriszta pszichológussal készült. Vagy, azt is meghazudtolod majd, ami az ő szájából kijön? Ő is ugyanazt fogja mondani, mint amit a cikkben leírtak, csak szólok. 😉

[link]

2023. nov. 12. 06:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Aludni azért tudok tőle,bár így,hogy megkérdezted,elég gáznak tartom.Gondolom a multik terjesztik elsősorban,hogy legyen nagyobb a fogyasztás.
2023. nov. 12. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát, a fogyasztói része amúgy kicsit zavar: plázákban a három legismertebb karácsonyi szám végletekig tartó újraismétlése, mindehol reklámok, hogy ezt vedd, azt vedd, stb. Azt, hogy kirakják a dekorációkat az üzletek, meg ki van világítva a város, nem bánom. Szerintem kifejezetten fel tudja dobni a sötét délutánokat. A november amúgy is elég depresszív hónap, szerintem kb mindenkinek, jól esik ilyenkor az embernek, hogy készül lélekben valami jóra, és hogy van mit várni igazából ebben a sötét, hideg, hosszú időszakban.
2023. nov. 13. 09:59
 19/19 anonim ***** válasza:
55%
Most kapaszkodj meg: en egesz evben hasznalom otthon a karacsonyi izzokat! :))
2023. nov. 13. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!