Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túlbuzgó kollégát, hogy...

Túlbuzgó kollégát, hogy állítanátok le?

Figyelt kérdés
Agonizál. A legegyszerűbb ügyből akkora patáliát csinál, mintha világvége lenne. Értem én, hogy észre kell magát vetetni, hogy dolgozik, de egy 1 órás munkából 1 hónapos munkát csinál. Mindent eltúloz, a saját életét nehezíti meg.

2023. nov. 9. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Érinti ez a te munkádat?

Ha nem, akkor mit foglalkozol vele?

Te ugyanolyan vagy, mint ő: gyártod magadnak a problémát, hogy pl. most ezzel a kollégáddal mit csinálj. Semmit.

Ha konkrétan miatta nem tudsz haladni a saját munkáddal, akkor először neki jelezd ezt, ha nincs változás, akkor a főnöködnek.

2023. nov. 9. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Foglalkozz inkább a saját munkáddal. Ha ezt is érinti a kolléga viselkedése, akkor fordulj a főnöködhöz. Az ő feladata az ilyet kezelni, nem a tied.
2023. nov. 9. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy állítottam le, hogy jól leordítottam, elküldtem a francba ő meg sértődötten beült a kocsijába, és elhajtott. Érintette a munkámat, és ki akart mindenben oktatni, közben én vagyok a tanultabb. Ő még kb írni se tud.
2023. nov. 9. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:
3as teljesen együtt érzek veled. Van egy olyan réteg, aki okoskodik, csak a saját szavát akarja visszahallani, mintha kicsit zakkant lenne. Folyamatosan dumál, fossa a szót, mást meg leolt, mert túlteng benne a tesztoszteron.
2023. nov. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!