Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a sikertelenség receptje?

Mi a sikertelenség receptje?

Figyelt kérdés

Elsőre furának hangzik a kérdés, de csak a sikerről van szó mindig, agyon van járatva a fogalom.

Érdekelne, hogy mi a sikertelenség kulcsa? Mit nem tettetek meg annak érdekében hogy elérjetek olyasvalamit ami számotokra sikernek számít.

Elsősorban azon emberek válaszaira vagyok kíváncsi akiknek nem jött össze egy gyerekkori/fiatal felnőttkori álmuk és most kénytelenek egy számukra nem tetsző munkahelyen dolgozni, rossz fizetéssel, nulla vagy nagyon csekély megtakarítási lehetőséggel, esetleg adósságokkal és akár egy családdal, egy ellátandó gyerekkel a nyakukon.

2023. nov. 7. 02:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
egy veleszületett betegséggel együtt küzdeni az életben.
2023. nov. 7. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs elég lelki erő, belevetni magad ebbe a képtelen, torz versenybe. Nem visz rá a lélek.
2023. nov. 7. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nagyon tetszik!! :DDDD
2023. nov. 8. 11:50
 14/18 anonim válasza:

Letenni 3 diplomát (én letettem!!) és soha meg sem próbálni elhelyezkedni érdemben egyikkel se mert "ugyan hova kellek én".

És maradni egy kisegítő állásban immáron 20 éve.

És ez megtörtént/megtörténik. Velem.

2023. nov. 8. 13:53
 15/18 A kérdező kommentje:

Zseni vagy! :D

2023. nov. 9. 01:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Csillag születik
2023. nov. 9. 01:19
 17/18 A kérdező kommentje:
#14 Ne érts félre, de ha ez igaz, elég durva hogy egy fals feltételezés miatt mennyire félre tud siklani az ember.
2023. nov. 9. 01:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Summa cum laude közgazdászból ózdi lángossütő.
2023. nov. 9. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!