Mennyire engedsz közel magadhoz másokat?
Figyelt kérdés
Mennyire bízol meg másokban?2023. nov. 6. 22:06
11/13 anonim válasza:
Nem jellemző már rám, hogy bárkit is közel engedjek magamhoz. Magamról, az életemről sem szokásom magamtól beszélni, ha rákérdeznek sem megyek bele a részletekbe. Egyszerűen túlzottan sok a negatív tapasztalatom, mondhatni kicsi koromtól kezdve. Suliban is nem egyszer csak azért barátkoztak velem, mert anya a tanáruk volt, és reménykedtek, így jobb jegyet kapnak majd...
Bizalmammal is sokszor visszaéltek, de olyan szinten, hogy már kezdem azt hinni, az ilyesfajta embereket vonzom.
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor nemcsak én gondolom így, hogy sok g.nyó alak van.
Köszönöm a válaszokat.
2023. nov. 12. 18:46
13/13 anonim válasza:
Semennyire mert állandóan az alvásomat akarják szétcseszni csak nem hagyom. Nem bízok senkiben csak magamban hogy valakit jól ismerek és tudom mire mit fog reagálni. Vagyis magamban se annyira. Ja de tudom valamiben mégis bízok, az égiekben hiszek azért, illetve bízok nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!