Nevezhetjük ezt férfiasságnak?
"én jobban érzem magam közepes testzsírszázalékon, pocakkal stb mert úgy jóval erősebbnek érzem magam"
🤣🤦
Tipikus alsó kategóriás felfogás, hogy a nagy has az egyenlő a tekintéllyel.
Egy fiatal férfi ne legyen pocakos. Apukámnak 63 évesen van sörhasa, de ő fiatalon vékony volt.
"Szerintem sokkal férfiasabb ha az ember úgy él ahogy jónak látja"
Ez nem férfiasság, hanem önfejűség, mert van, amikor a másik úgy látja, hogy nagyon rossz, ahogy te élsz, csak te ezt nem látod, és ha szólnának érte a nagy egód ezt sértésnek venné.
"Vagy még az is lehet a férfiasság egyik jele szerintem hogy az ember elvégzi a dolgát panaszkodás nélkül"
Nyugi, ez sem férfias, hanem alap dolog. 🤦🫤
1.Sosem állítottam hogy amit én mondok egyetemes igazság.
2.Inkább leszek enyhén pocakos, széles vállakkal rendelkező izmos valaki mint sovány, ennyi.
Szóval, ha én nőként önálló vagyok, akkor férfias vagyok? 🤣🤦🫤🤷👏
Az önállóság mind a két nemnél alapnak kell, hogy legyen! Ez nem férfias és nem nőies.
Az önállóság és panaszkodás hiánya tényleg férfias.
Viszont a sportolás szükséges. Nem a túlzásba vitt,hanem a normális mennyiségű. A testzsírszázalék egészség szempontjából fontos csak. Ha kicsit sem csökken és sportolsz,akkor kidobott pénz és nem jól végzed a gyakorlatokat,vagy pocsék kajákat eszel.
Nem azt mondom, hogy az önállóság férfiassá tesz egy nőt, hanem azt, hogy az önállótlan férfi férfiatlan.
Nem különböztetünk nemekre. Nincs külön önállótlan férfi és külön önállótlan nő, hanem csak önállótlan ember van. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!