Miért ítélik el azt, aki őszinte?
A kérdésem bármilyen témára értendő.
Velem történt.
Elmondtam magamról pár dolgot őszintén, és máris támadást kaptam miatta.
Nem azt értékelték, hogy őszinte voltam,hanem azért támadtak amit tettem.
Érdemes őszintének lenni bármiben is?
Kérdés, hogy amit teszs egy őszinte ember, az csak neki kedvez (pl.: besúgja a másikat), vagy van közösségi építő ereje is, vagy pozitív változást idézhet elő?
Nem érdemes őszintének lenni.
Személy szerint én nem tudnék másként működni.
Alap hogy őszinte vagyok.
Ez gyakran nem jó, hiszen figyelembe kellene vennem a velem szembe állóakat is, de mivel tudom a reakciójukat, nem lep meg. Elfogadom ha elítélnek vagy más véleményük van. Nem zavar.
Mert mire lenne jó ha 'megjátszanám' magam vagy azon görcsölnék jól cselekszem-e?
Ha hibázok, azt belátom és tanulok belőle.
Az emberkék sok mindenért elítélhetnek, az okok is sokrétűek lehetnek, egyéne válogatja.
Van hogy szimpla irigységből, van hogy értetlenségből de akár elfojtott vágyból is adódhat részükről e ítélkezés.
Kihasználni?
Ugyan már!
Csak az történhet meg amit én is akarok.
S ha kihasználnak mi történhet?
Semmi. Megyek tovább. :)
"őszinte"
Azért a mondanivalója is nem kevésbé lényeges, annyi, hogy őszinte.....sokszor kiakadok ezen, amikor valaki arra büszke, hogy őszinte.
Ok, legyél büszke, de tedd hozzá, hogy miben, meg mit mondtál el vele.
Sajnálom ha nem értitek.
Nem az én gondom.
Nálam az őszinteség azt jelenti, ha kérdezel válaszolok, nem fogok hazudni, szépíteni.
Ééés, nem nem vagyok büszke rá. Ez van. Egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!