Miért röhögtek ki a csajok?
Figyelt kérdés
Plázás Mekiben kajáltam és egyszer arra lettem figyelmes hogy egy másik asztalnál két csaj majdnem belefullad a kajába a röhögéstől és valami olyasmit mondott az egyik hogy "Ilyen srác mit keres a plázában?"2023. okt. 28. 17:46
1/12 anonim válasza:
Biztos nagy dög kinézeted van és kicsi a pöcköd
2/12 anonim válasza:
Írd le hogy nézel ki. Addig nem tudunk meg tippelni sem.
3/12 A kérdező kommentje:
Létezik annyira rossz külső ami már nem pláza kompatibilis? :D ugyanannyi jogom van ott lenni mint bárki másnak
2023. okt. 28. 18:01
5/12 A kérdező kommentje:
Fekete cuccokban voltam, metálos stílus. de van ott egy hangszerbolt is szóval nem hiszem hogy ez annyira ritka látvány
2023. okt. 28. 18:09
6/12 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg tőlük?
Lehet, hogy éppen arra vártak...
7/12 anonim válasza:
Azért kérdezem hogy nézel ki, mert amit mondtak, az szólhat úgy is, hogy hú de csúf, de úgy is, hogy hú de jóképű..
8/12 A kérdező kommentje:
Rajtam röhögtek szóval az elsőre tippelnék :D de ki tudja...
2023. okt. 28. 18:25
9/12 anonim válasza:
Idegenek.
Tojd le mit gondoltak.
10/12 anonim válasza:
Metálos az koncerten legyen,biztos ezt gondolták.Szrd le,sok hülye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!