Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kettőnk közűl kit röhögtek ki?

Kettőnk közűl kit röhögtek ki?

Figyelt kérdés

Ma délután szállok le a villamosról én meg egy férfi. Én is férfi vagyok. Három 23 év körüli lányok pedig szálltak fel villamosra. Előbb mi ketten leszálltunk, majd ezt követően szálltak fel. Az előttem lévő férfi aki leszállt kopasz volt, csak a feje tetején hosszúkásan egy rövid csíkban volt egy kis haja ami kékre volt teljesen befestve. Ahogy szálltam le a villamosról bal kezemmel bal oldalt a pólómat lejebb húztam, hogy az övet takarja, mert én nem szeretem belehúzni a pólót a nadrágba, hanem kívűl lógjon a póló alja.

Ahogy leszálltunk a lányok röhögtek egy hangosat, ketten es a harmadiknak mondta valamelyik, hogy "Láttad?" A többit nem értettem, mert már 4 méter messze voltam.

Kettőnk közzül röhögtek ki valamelyikőnket.

Szerintetek a kopasz fejen közèpen lévő kékhajú embert röhögték ki, vagy engem, hogy a pólóm lentebb húztam?

2022. aug. 31. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg a kék hajút.. de komolyan ezen képes gondolkodni valaki egy fél napot? Hogy huszonéves takonykurvák min vihognak?
2022. aug. 31. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a kopasz kékhajút, vagy a pólóját megigazító embert nevették ki? Ennyire önbizalomhiányos nem lehetsz!
2022. aug. 31. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor egy pasi négykézláb kúszott az utcán, annyira részeg volt. Én pedig józanul haladtam el mellette, két lábon. Azóta is azon agyalok, melyikünket bámulták a járókelők... :DDD
2022. aug. 31. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szokj hozzá, ezek csak vihogni tudnak. Csapatba verődve nagy az önbizalmuk.
2022. aug. 31. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egyikőtökön se röhögtek. Nem hiszem, hogy egy póló lehúzása vagy egy kék haj ennyire vicces lenne.
2022. szept. 1. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Több, mint valószínű, hogy nem rajtad röhögtek, de vannak ilyen éretlen, komolytalan p*csák, akik kb. minden harmadik emberen röhögnek ahelyett, hogy a saját dolgukkal foglalkoznának. Ne agyalj rajta.
2022. szept. 1. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!