Kettőnk közűl kit röhögtek ki?
Ma délután szállok le a villamosról én meg egy férfi. Én is férfi vagyok. Három 23 év körüli lányok pedig szálltak fel villamosra. Előbb mi ketten leszálltunk, majd ezt követően szálltak fel. Az előttem lévő férfi aki leszállt kopasz volt, csak a feje tetején hosszúkásan egy rövid csíkban volt egy kis haja ami kékre volt teljesen befestve. Ahogy szálltam le a villamosról bal kezemmel bal oldalt a pólómat lejebb húztam, hogy az övet takarja, mert én nem szeretem belehúzni a pólót a nadrágba, hanem kívűl lógjon a póló alja.
Ahogy leszálltunk a lányok röhögtek egy hangosat, ketten es a harmadiknak mondta valamelyik, hogy "Láttad?" A többit nem értettem, mert már 4 méter messze voltam.
Kettőnk közzül röhögtek ki valamelyikőnket.
Szerintetek a kopasz fejen közèpen lévő kékhajú embert röhögték ki, vagy engem, hogy a pólóm lentebb húztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!