Ha egy szerelő órabérben akar nálam megjavítani karbantartani dolgokat akkor le akar húzni?
Pl gázparapett ellenőrzés, bojler bekötés, kábel javítás, ajtókilincs javítás meg ilyenek. Vagy talán festés üvegezés is.
Sok.inden 10.perces melo megcsinálhato fél nap/ 1 nap alatt is ha elhúzza
Én megkértem arra hogy csinálja meg amiket eddig kifizettem.(én hülye előre fizettem ki munkákat és félbehagyta)
És nem kérek félnapos meg egynapos nálam munkát(ami neki nqgyban sörözés kávézás cigizés és még arra is célozgatott hogy ebédet is csináljak neki)
Nem letezik ilyen. Rohadt csalo.
Rugd ki.
A parapet sose romlik el,nem kell ellenorizni…
Már ki volt rugva erre lecsapta az áramot a mosogep es kiegett a kábel.
Vissza kellett hivnom mert akit hivtam villanyost azt mondta jovan az ugy es meg se nézi!
Igy kb fél napig volt kirugva..
Nem. A szerelő nem végezte el a munkát(különbdn nem hosszabíto lenne egy fürdőszobában) aminek ez lett a vége es ami ki van fizetve.
Szoval ha kész lenne már a bekotések es nem szórakozik, akkor ez meg sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!