Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy szerelő órabérben akar...

Ha egy szerelő órabérben akar nálam megjavítani karbantartani dolgokat akkor le akar húzni?

Figyelt kérdés

Pl gázparapett ellenőrzés, bojler bekötés, kábel javítás, ajtókilincs javítás meg ilyenek. Vagy talán festés üvegezés is.

Sok.inden 10.perces melo megcsinálhato fél nap/ 1 nap alatt is ha elhúzza

2023. okt. 25. 16:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha ennyire nem tetszik ez a szaki, miért nyűglődsz a témán? Keress másik szakit.
2023. okt. 25. 17:52
 12/25 A kérdező kommentje:

Egyik se tetszik. Mivel eleve ő csak azert kerult a képbe mert az eddigi szakik után javít!

Szoval egyszer hivok vkit szerelni javitani aztan másikat aki az előzők után javit aztán megint másikat aki nem akar átverni vagy megeroszakolni lehúzni.

És most társkeren már az egyik pasi is kikészült attol ahogy az egészet elmeséltem.

Most ő kezdi azzal hogy inkabn keres ő nekem szerelőket mert kihasználja az osszes hogy nő vagyok es egyedul.

2023. okt. 25. 18:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"kihasználja az osszes hogy nő vagyok es egyedul"

Pedig ez se szükségszerű. Nem az a baj, hogy nő vagy, hanem, hogy pechvogel.

2023. okt. 25. 18:02
 14/25 A kérdező kommentje:

Ez nem pech nem tom mi.

Egyik pl bekötötte a bojlert. Egy hét mulva kigyulladt a konnektorom. Még szerencse hogy otthon voltam..es nem égett le a ház mert lángolt.

Hát ő nem èr rá nem jon vissza.

Aztán a másik megoldotta masik konnektorba hosszabbitoval es befalazta a kiegett konnektort.

De aztan a hosszabbito vizes lett es kiégett igy meg tonkrement a mosogep kábele.

Aztan akit hivtam villanyost azt mondja kapard le a kormot es jovanaz. De egy masik szerint cserélni kell a kábelt.

Csak èpp beszélgessunk már esténként meg menjunk el valahova meg ez meg az.

Na es akkor sztorizhatnék a csaptelepekrol evek ota miert is nem jók.

Azok is már láttak 5 szerelőt is. Ma se jó egyik csap sem..

Mivel nem betétet akarnak cserélni hanem csak a fogót cserélik vagy épp meg van húzva végre a tövénél már nem jon a víz se szűrő sincs rajta.

Meg nem kéne gumi amugy a csap es csaptelep koze? Ezt csak kérdezem mint hozzá nem értő. De eddig egy szerelő nem "szigetelt" csapot..

Kb azt hogy engem nem ütött még agyon az áram meg nem égett le a lakásom talán csak a fentieknek köszömhetem eddig.

Nem egyszer éltem gyertyafényben is már mert ugye arról is van sztorim, nem egyszer nem volt melegvizem se, és lábasból kellett mosakodnom, hát talán 8 évvel ezelotti kérdésem is előszedhetném mikor a gyk tartotta bennem a lelket hogy nagyanyáink is lavorban mosdottak ne bőgjek már ne sajnáltassam magam.

2023. okt. 25. 18:13
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

Hm, igaz én férfi vagyok, de egy csaptelep megszereléséhez nem hívtam volna szakembert, hanem megvettem volna az alkatrészt aztán megcsináltam volna magam.

Kérdező, melléd nagyon kéne egy talpraesett férfi! Most nem magamat akarom ajánlgatni, nekem van feleségem. :-) De randizz szorgalmasan, aztán sok egyéb mellett ezek a problémák is meg fognak szűnni az életedben (igaz, keletkeznek helyette mások, a férfival való együttélésből adódóan). :-)

2023. okt. 25. 18:28
 16/25 A kérdező kommentje:

Le se tudom szedni a csaptelepet meg papagáj vagy milyen fogo is kell. Elhiheted hogy egy rakat mindent csináltam màr én. Meg egy rakat mindenhez kell férfi erő is! Azt se tudom en helyettesiteni. Néha ámuldozom is hogy ugy viszik a szekrényeket mint vmi pille hab konnyu vmit. En meg felemelni se tudnam

A mosogepre a bilincset ratenni vissza is ferfi ero kellett.

Meg egy bojlert se tudtam felfurnj a falra meg gázosbol villanyosra alakitani.

Hagyjá már ezzel legyszives higy engem akarnál magatehetlennek kihizni.

Szerelok nem is kellenének sehova ha mindent csak ugy megoldana egy "tiniljány" is!

2023. okt. 25. 18:34
 17/25 A kérdező kommentje:

A pasikrol:

Ha meg barátom van az is "nagy".

Egyik se csinált meg soha semmit, merthát nem az ő lakása🤣 az összes elnézte azt, ha amúgy nem volt áram, vagy épp kezében marad egy kilincs es így él a nagyszerelme, akivel ő házasságot tervez.

Ez pech?

Szerintem csak szemét az összes, ez csak erről szól.

És csak azért, mert megtehetik.

És akkor most ez a kövi felvonás, hogy órabérezzünk, mert nem akarok esténként vele beszélni meg elmenni vele sehova. Akkor órabèr.

Csupa jószándék vezérelheti ezt is. Csak is az..

Tiszta túlélőtábor már a lakhelyem.

2023. okt. 25. 18:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A betyárját,Te rendesen ki lehetsz.

Arra nem gondoltál,hogy veled van valami baj?

2023. okt. 25. 19:38
 19/25 A kérdező kommentje:
A csappal van baj Béla. Nem velem.
2023. okt. 25. 19:56
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy csak azért pepecsel valaki, hogy még egy órát kiszámlázhasson - huh, kettes,te milyen álomvilágban élsz??? :D

De, igen, a szakik nagyrésze bizony pontosan azért pepecsel még pluszban 2-3 percet, mert az már megkezdett órának számít.

2023. okt. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!