Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon bolti eladók pénztárosok...

Vajon bolti eladók pénztárosok jobb kedvűek, kevésbé lennének letargiásak fásultak Magyarországon is ha itt is normálisan megfizetnék őket mint nyugat-Európában?

Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3%
Nem, mert ők már eleve így születtek, mindig elégedetlenek lennének még a havi 1 millió forintos fizu mellett is.
2023. nov. 5. 22:52
 12/14 CsakAKommenteketJöttemOlvasni ***** válasza:
67%
Bolti eladó vagyok és a váltitt műszak készítene ki, ha egyébként nem szeretném ennyire a munkámat:) A fizuval semmi bajom, pont elég.
2023. nov. 16. 11:37
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Jó napot kívánok!, Viszont látásra! Elnézést kérek, legyen szíves! - Varázsszavak csodákra képesek.
2023. nov. 16. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

13, amúgy igen. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt olyan, hogy nem volt velem kedves az eladó. És akkor sem volt bunkó, vagy ilyesmi, csak látszott, hogy nincs jó kedve.

Nekem apám az, aki nem lett megfelelően szocializálódva, rendszerint "lesz egy"-el rendel mindenhol, meg hatalamas patáliát csap, ha valami apróság el lett rontva. Múltkor ettünk Burger Kingben, vegetáriánus whoppert kértem, húspogácsát tartalmazó, sima whoppert kaptam. Mondta apám, hogy ő most lekapja a "hülyegyereket" a tíz körméről, mondom nem, az én rendelésem lett elrontva, én viszem vissza. Nagyon csodálkozott, mikor jöttem vissza az asztalhoz, a saját, nekem újra elkészített burgerrel, a régivel, amit nálam hagyott az eladó, hogy ha már elkészítették, és fater eszik húst, akkor egészségére, ők úgyis csak kidobnák, és két grátisz kávéval. Kérdezte, hogy velem hogyhogy ilyen kedvesek voltak, neki általában csak visszaadják a pénzt a kasszából, ha panaszkodik. Mondom igen, én kedvesen szoktam jelezni a problémát, kiemelve, hogy tudom, hogy mindenki hibázik időnként, nem történt tragédia, csak szeretném helyesen megkapni a rendelésem.

2023. nov. 16. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!