Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet ezt csökkenteni?...

Hogyan lehet ezt csökkenteni? Miért járatják le a legjobb szavakat képmutató emberek? Pl szeretet, békesség stb. Amikor helyzet van akkor megmutatkozik hogy se nem szeretetteljesek, se nem békések, csak marketing miatt használják.

Figyelt kérdés
Vannak erre valamilyen blogok vagy cikkek ahol tippeket adnak hogy hogyan lehet ezeknek a szavaknak az igazi értelmét visszaállítani?

2023. okt. 24. 12:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És te beszélsz békességről.
2023. okt. 26. 12:15
 12/20 A kérdező kommentje:

Elnézést hogy észrevettem hogy miközben azt írod te aztán tudod mi a szeretet, utána azt írod hogy más baja nem érdekel.

Ha van kedved leírhatnád mi akkor szerinted a szeretet. Mert szerintem nem az a maffiafőnökös típus, ahol néhány kiválasztott embert véd, a többit meg mondjuk kinyírja.

A másik meg hogy akik mémeket osztogatnak, általánosságban mindenkit szeretnek, ott semmi ilyesmi nem szerepel hogy más baja nem érdekel, viszont a valóságban tényleg ilyenek.

2023. okt. 26. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem értelmetlen dolgokkal foglalkozol. Egyáltalán nem az határozza meg valaki személyiségét, hogy milyen mémeket oszt meg az interneten, vagy egyáltalán mit csinál ott. Hogyha engem mindenki kis problémája kéne érdekeljen, akkor magamra, meg a nekem tényleg fontos emberekre mikor lenne időm? Szeretetben, békességben élni azt jelenti, hogy senkiről nem beszélek, és nem cselekszem felé rosszindulatúan. De a neten is, könyvekben is rengeteget olvashatsz a szavak igazi jelentéséről, nem kell mások alapján ezt megítélned.
2023. okt. 26. 12:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem lépek be a facebook appba, és mindenhol máshol is megszakítottam a kapcsolatot azokkal, akiktől sugárban hányok.

Annyit tudsz tenni a magánéletedben, hogy nem inflálod el ezt a szót. Legalább annyit tegyél meg, hogy csak annak mondod, hogy szereted, akivel kapcsolatban ez igaz, és nem osztogatsz nyálban tocsogó pátoszokat, illetve, ez népszerűtlen véleményem, de szerintem nem szabad elinflálni ezeket a szavakat azzal, hogy pl. "szeretlek"-el köszönsz el a párodtól munkába menet. Sokkal jobb ezt a szót olyantól hallani, aki mondjuk havi egyszer mondja.

2023. okt. 26. 15:31
 15/20 A kérdező kommentje:

13-as, esetleg felém is lehetsz jóindulattal, ha ennyire a helyeden vagy, és feltételezheted, hogy a kérdésemnek valós alapja van, illetve elidőzhetsz azon az állásponton pár másodpercig legalább, hogy mi van akkor, ha érdemes ezt szóvá tenni amit írok. Esetleg felidézheted magadban mi az a képmutatás.

Addig elég nehéz komolyan venni bármiféle szent szöveget.

Örülök hogy leírtad a sablon szöveget ide, de ettől csak egy birka leszel, hiszen ugyanezt szajkózzák éppen a képmutató emberek.

2023. okt. 27. 14:03
 16/20 A kérdező kommentje:

14-es, "Legalább annyit tegyél meg, hogy csak annak mondod, hogy szereted, akivel kapcsolatban ez igaz, és nem osztogatsz nyálban tocsogó pátoszokat"

Végülis ez a lényege igen.

2023. okt. 27. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:
15. Az én kérdésemre még mindig nem válaszoltál, pedig én leírtam, hogy számomra mit jelent szeretetben élni. Ez is érdekes. A másik meg, hogy én téged nem neveztelek semminek, szóval neked sem kéne másokat, mert nem ismersz.
2023. okt. 28. 02:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy neveztelek volna bárminek, ha meg kíváncsi vagy valamire kérdezd meg, idézd be a kérdést egyértelműen.
2023. okt. 28. 09:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Ja hogy az a bajod, hogy azt írtam hogy ha valaki úgy osztogat szeretet idézeteket hogy közben a környezetét tönkreteszi, az azt se tudja mit beszél, csak birka. Ez nem valaminek nevezés, hanem tény.
2023. okt. 28. 09:21
 20/20 A kérdező kommentje:

"Hogyha engem mindenki kis problémája kéne érdekeljen, akkor magamra, meg a nekem tényleg fontos emberekre mikor lenne időm? Szeretetben, békességben élni azt jelenti, hogy senkiről nem beszélek, és nem cselekszem felé rosszindulatúan."

Hát ez elég érdekes. Mert ha rosszat cselekszel, akkor rosszat cselekszel. Ha pl valakitől kölcsönkérsz, vagy hasonló módon kárt okozol neki, majd ignorálod de szépen beszélsz róla, majd szeretet idézeteket osztogatsz, attól még a cselekedet ugyanaz marad. És ez a legfontosabb ami számít. Nem a szavak. A cselekedetek vagy azok hiánya számít, ezen kívül a mások helyzetének megértése.

2023. okt. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!