Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon gaz vagyok?

Nagyon gaz vagyok?

Figyelt kérdés

Se barátaim, se diplomám, se nyelvvizsgam, semmim nincsen 32 evesen.

Mitévő legyek?

2023. okt. 24. 00:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: „...most arra vannak a környezetemben rákattanva hogy mikor keresek már sok pénzt, fejemhez vágják hogy nem itt kellene tartanom”

Toxikus lehet az ilyen környezet, de azt javaslom hogy ne engedj a nyomásnak, mert a pénzhajhászás rossz tanácsadó és ha az ember olyan munkát vállal be nagyobb fizetésért ami aztán később kiégeti vagy egészségileg kicsinálja, akkor semmivel nem lesz előrébb az életben. Akkor meg persze ugyanaz a toxikus környezet mondogatná hogy keress egy nyugodtabb melót :)

2023. okt. 25. 11:20
 12/12 Kései Sirató ***** válasza:

Ne azt nézd, hogy mi nincs, hanem azt vedd számba, amid van.

Pl.

Egészség, szakma, érettségi, jogsi, család, ismerősök - ezek közül mi van meg? És mi van olyan, amit fel sem soroltam?

Mindenkinek vannak erősségei, valamiben mindenki jó.

Ráadásul elég fiatal is vagy, az is egy nagy előny, én pl. sokkal idősebb vagyok.

nov. 26. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!