Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én utálom az olyan...

Csak én utálom az olyan embereket , akik mindenkit szépnek és jónak látnak?

Figyelt kérdés
Én álszentnek és fake-nek gondolom azokat akik semmilyen formában nem nyilatkoznak meg egyetlen ember társukról sem negatívan, olyan nincs, hogy mindenkiről csak jó véleménnyel vagyunk. Van egy barátom, aki ilyen. Akármikor valakit szidok kis mértékben is, mert bántott, hazudott, ő jön azzal ezt most miért kell? Csúnyán beszélni másokról? Olyankor legszívesebben képen törölném. Talán azért mert átvágtak , megbántottak és jólesik néha így kiadni a feszkót. Ha egy ember patkány akkor patkány. Nem mindenki eredendően jó.

2023. okt. 23. 17:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem azért mondja, mert neki nincs, akit rossznak lát, hanem valüszínűleg azért, mert kerüli a negativitást, ami a kérdésedből és leírásodból is egyértelműen ömlik, és ezzel párhuzamosan valószínűleg te sem éppen a kötél idegedről vagy híres.
2023. okt. 23. 17:37
 2/21 anonim válasza:
96%
utálat egy erős szó de én sem értem az ilyen embereket. néha kifejezetten jó érzés haternek lenni
2023. okt. 23. 17:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Jó, igen az utálat erős szó, inkább idegesítő
2023. okt. 23. 17:41
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám azt, hogy a barátod mindent szépnek és jónak lát, sokkal inkább azt, hogy érzékeny lelkű. Egyeseket akár egy káromkodás is fel tud zaklatni.
2023. okt. 23. 17:44
 5/21 A kérdező kommentje:

Nagyon nem érzékeny lelkű, nagyon furcsán gondolkodik, oksokodni is szeret, meg előadni ezt a full pozitív életszemléletét, naivnak mondanám.

Szerintem meg kell látni az érme két oldalát, minden emberben van rossz és jó is, valamelyikből több.

2023. okt. 23. 17:47
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
Minek barátkozol ilyen álszent hazugladaval
2023. okt. 23. 17:48
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem fog ez sokáig tartani, eléggé ellentétesek a nézeteink, néha irritál a jelenléte, régen nem volt ez.
2023. okt. 23. 17:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szabó Péter féle csak pozitív gondolkodás káros.

A negatív érzelmeket is meg kell élni, azok is jogosak. Az elfojtás is egészségtelen.

Nekem is volt néhány túl naiv vagy álnaiv cukormókus ismerősöm és nem tudtam eldönteni hogy ők egy csudaszép másik dimenzióban nőttek fel vagy hogy nem érte őket a való világ?

Kicsit irigylem az ilyen embereket, talán nekik kevésbé fáj az élet? Vagy csak úgy tesznek, Ki tudja...

2023. okt. 23. 18:10
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

A kérdésedben leírt szituból nem jön ki, hogy a haverod mindenkit pozitívan látna.

Az viszont igen, hogy unta hallgatni ahogy fröcsögsz.

Valószínűleg semi értelmét nem látja, hgoy ott mérgelődsz, ezzel fecsérelve a ti kettőzök közös idejét ami viszont lehetne jó is, ha épp nem arra használnád, hogy ventillálod a frusztrációidat.

2023. okt. 23. 18:13
 10/21 A kérdező kommentje:

#9 Elnézést, hogy nem írtam le minden egyes esetet, de elhiheted hogy tényleg mindent cukormázban próbál látni, de véleményem szerint ez nem őszinte.

Fröcsögök mint állat,csak ebből áll minden találkozó, ja. a barátok ugyanúgy meg kellene, hogy hallgassák azt is ha mérges az illető, frusztrált, nem csak a szép és jó gondolatokat.

A negatív érzések ugyanúgy érzések, amiket meg kell élni ahogy a 8-as válaszoló is írta. Nekem ne mondja senki, hogy miután megaláztak , átvertek valakit nincsenek dühítő gondolatai,hacsak nem valami buddhista szerzetes, mert az hazudik

2023. okt. 23. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!