Csak én utálom az olyan embereket , akik mindenkit szépnek és jónak látnak?
Nagyon nem érzékeny lelkű, nagyon furcsán gondolkodik, oksokodni is szeret, meg előadni ezt a full pozitív életszemléletét, naivnak mondanám.
Szerintem meg kell látni az érme két oldalát, minden emberben van rossz és jó is, valamelyikből több.
Szabó Péter féle csak pozitív gondolkodás káros.
A negatív érzelmeket is meg kell élni, azok is jogosak. Az elfojtás is egészségtelen.
Nekem is volt néhány túl naiv vagy álnaiv cukormókus ismerősöm és nem tudtam eldönteni hogy ők egy csudaszép másik dimenzióban nőttek fel vagy hogy nem érte őket a való világ?
Kicsit irigylem az ilyen embereket, talán nekik kevésbé fáj az élet? Vagy csak úgy tesznek, Ki tudja...
A kérdésedben leírt szituból nem jön ki, hogy a haverod mindenkit pozitívan látna.
Az viszont igen, hogy unta hallgatni ahogy fröcsögsz.
Valószínűleg semi értelmét nem látja, hgoy ott mérgelődsz, ezzel fecsérelve a ti kettőzök közös idejét ami viszont lehetne jó is, ha épp nem arra használnád, hogy ventillálod a frusztrációidat.
#9 Elnézést, hogy nem írtam le minden egyes esetet, de elhiheted hogy tényleg mindent cukormázban próbál látni, de véleményem szerint ez nem őszinte.
Fröcsögök mint állat,csak ebből áll minden találkozó, ja. a barátok ugyanúgy meg kellene, hogy hallgassák azt is ha mérges az illető, frusztrált, nem csak a szép és jó gondolatokat.
A negatív érzések ugyanúgy érzések, amiket meg kell élni ahogy a 8-as válaszoló is írta. Nekem ne mondja senki, hogy miután megaláztak , átvertek valakit nincsenek dühítő gondolatai,hacsak nem valami buddhista szerzetes, mert az hazudik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!