Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudhatom magamról,...

Honnan tudhatom magamról, hogy pofátlan ember vagyok?

Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Amiket pl az etikett nem enegedne meg.

Pl tarhálás, kérincsélés is ez

2023. okt. 23. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Belekötsz még az élő fába is és a saját magad igazát viszed mindenáron.
2023. okt. 23. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Pl.: kérsz ezen a héten is-, aztán a következőn is 1 szál cigit, de viszonzást sosem adsz.
2023. okt. 23. 18:50
 4/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Fésűt kérsz egy kopasz embertől.
2023. okt. 23. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Odasz@rsz más ablaka alá éjszaka,és bekopogsz papírért.

Kérdezd meg a másik embert,hogy zavarja-e ha ezt meg ezt csinálod.Ha zavarja,akkor ne csináld.

2023. okt. 24. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Meghívatod magad vendégségbe vagy házibuliba, ahol nem látnak szívesen, inkább elkerülnék a társaságodat.

Másokat kritizálsz hangosan, de senki sem kíváncsi a véleményedre, sőt a kritizálás nem visz előre, csak cél nélkül pofátlanul beszólogatsz mindenkinek és mindenkire gúnyos megjegyzéseket teszel, mintha te jobb lennél.

2023. okt. 25. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A meghívatás, az nagyon ez. Akár valamire, akár buliba, akár vendégségbe, úgy, hogy nem ők ajánlották fel maguktól, hanem kiprovokáltál egy olyan helyzetet, ahol "muszáj volt".

Pofátlannak nevezném azt is, aki megkér a bolt előtt, hogy vegyek neki valamit. Persze, legyen. Aztán, mikor bemegyünk, telepakolja a kosaram mindenfélével, és még én érzem kellemetlenül magam, ha elmondom, hogy azért álljon már meg a menet, 1-2 dologról volt szó, nem tervezek ezreket költeni egy random idegenre, úgy, hogy csak segíteni akartam. Ennek tovább vitt változata, mikor elmondta a tag, hogy dehát én magamnak drága paradicsomot, meg növényi tejet veszek, akkor férjen már bele a téliszalámi is - nem, testvér, nem fog beleférni, én úgy gondoltam, hogy veszek neked pár zsemlét, egy tömlős sajtot, meg egy paprikát, ami megakadályozza, hogy éhen haljál, nehogy már te költsed el az én kemény munkával megkeresett pénzem.

2023. okt. 26. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:

7-es, nagyon jó példák.

Elmész ismerőshöz vendégségbe, még a tűzhelyen van az ebéd fazékban és lábasban, fedővel lefedve, mindegyiket felnyitogatod kíváncsiságból, hogy mit főzött a házigazda, esetleg még bele is eszel.

Kérdés nélkül kinyitogatod a hűtőajtót ismerősnél, csekkolod, hogy mi van benne.

Kinyitogatod a szekrényeket a szobákban, kutakodsz, beleturkálsz. Ismerősnél.

Látod, hogy a buszon, villamoson, metrón az öreg néni az ülőhely felé közelít, de te gyorsabb vagy nála és még előtte lehuppansz az ülésre széles vigyorral az arcodon.

Lopáson kapnak, és még neked áll feljebb. (Meghosszabbítjuk Bicskéig.)

Utolsóként érkezel az orvosi rendelő várótermébe, de elsőként mész be mindenki előtt. Utolsóként érkezel a távolsági buszhoz, de te szállsz fel először a buszra.

Boltban befurakodsz mások elé a kasszánál.

Haverokkal közösen rendeltek pizzát, te választod elsőként a legnagyobb szeletet belőle.

Folyamatosan tarhálsz, lejmolsz a haveroktól, de te sose kínálod meg őket semmivel sem.

Felzabálod a tesód csokiját is (a sajátodat már előbb megetted) és nem árulod el a tesódnak, hogy kaptataok anyutól 1-1 Balaton szeletet.

Szállodában a svédasztalos reggelinél nem tudod mennyi az elég, úgy megszeded a tányérodat, hogy egy félméteres kajaheggyel ülsz le az asztalhoz reggelizni, pedig tudod, hogy nem fogod tudni mindet megenni.

Rendszeresen haveroddal viteted magad mindenhova autóval, de sose jut eszedbe felajánlani, hogy beszállsz a benzinpénzbe vagy fizetnéd azt.

Szórakozóhelyre, diszkóba lemész nulla forinttal, mindenkivel meghívatod magad.

Étterembe elvisz az új pasid, minden fogásból és italból szándékosan a legdrágábbat választod. Akkor is, ha éppen nem szereted az adott ételt, italt.

A boltban már csak 6 db kakaóscsiga maradt a polcon, látod, hogy a melletted álló is épp arra vár, ő is épp azt szeretne választani, neked elég lenne 3 db is, de szándékosan leveszed a polcról magadnak mind a 6-ot, hogy neki ne maradjon. Elviszed az orra elől mindet.

Stb, stb, stb.

Tehát: pofátlanság = tahóság, parasztság, bunkóság másokkal szemben.

2023. okt. 27. 00:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsót kiegészíteném azzal a büdös paraszttal, aki napok óta a bejáratunk elé parkol.

Az egy dolog, hogy nem lehet elférni a szarjától, engem nem zavar, nekem vele ellentétben működik a lábam és nem derogál plusz 10 métert sétálni. De ma valakihez a lépcsóházban mentőt kellett hívni, ők a paraszttól nem tudtak beállni a helyre, és a horággyal is kerülniük kellett. Estére valaki megkarcolta az autót, és őszintén nem tudom sajnálni a tulajt emiatt, sajnos szerintem nem is esik le neki, hogy mit baszott el.

2023. okt. 27. 05:17
 10/11 anonim ***** válasza:

"sajnos szerintem nem is esik le neki, hogy mit baszott el"

Örök igazság: Épp a pofátlan emberek nem veszik észre saját magukat, hogy mennyire pofátlanok. Mert azt gondolják, hogy az pont úgy a normális, ahogy ők viselkednek. Közben meg nagyon nem.

2023. okt. 27. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!