Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg gyerekes dolognak...

Tényleg gyerekes dolognak számítana az, hogy egy 26 éves férfi legozik szabadidejében, és erre költ is?

Figyelt kérdés

Ez az új párom egyik hobbija. Én semmi kivetnivalót nem látok ebben. Nem költi rá a vagyonát, alkalmakkor vesz 1-1 újabb szettet. Nem káros, nem beteges, nem megy rá minden pénze, mellette komoly dolgok is érdeklik.

Mikor ezt anyám megtudta, hogy legokat vesz, és ezzel “játszik”, teljesen kinevette (a háta mögött csak nekem).

2023. okt. 21. 23:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Próbáld ki vele.

Lehet lesz egy közös hobbitok.

2023. okt. 22. 00:39
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
45 éves kollégam versenyautókat, űrhajókat, filmes figurákat rak ki legóból. Brutál jól néznek ki. Nem ciki
2023. okt. 22. 00:54
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem gyerekes, inkább kreatív.
2023. okt. 22. 01:03
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Jól teszi. :)

Jobb/olcsóbb hobbi mint a horgászat.

2023. okt. 22. 06:29
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

#13 mondjuk manapság nem nagy kreativitás kell hozzá. Ott van a darabra lebontott építési rajz minden készlethez. :D

Amúgy nem gyerekes egyáltalán. Szuper kis hobby sztem. Én csak azért nem legozok, mert megmondom őszintén sajnálom rá a pénzt. Nem az én pénztárcámnak való :D

2023. okt. 22. 09:18
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Jól teszi! Egy felnőtt férfitól nem lehet ma már elvárni, hogy ne legyen intfantilis. A társadalomnak szüksége van a jól irányítható, érésükben megrekedt, de munkára alkalmas egyedekre.
2023. okt. 22. 12:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Én felnőtt nő létemre legózok. Nem gyerekes, ez egy hobbi.
2023. okt. 22. 16:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert vannak felnőtt gyermekek, és legalább kiéli a gyermeki vágyait a személy, lásd Adam Sandler filmjeit.
2023. okt. 22. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!