Tényleg gyerekes dolognak számítana az, hogy egy 26 éves férfi legozik szabadidejében, és erre költ is?
Ez az új párom egyik hobbija. Én semmi kivetnivalót nem látok ebben. Nem költi rá a vagyonát, alkalmakkor vesz 1-1 újabb szettet. Nem káros, nem beteges, nem megy rá minden pénze, mellette komoly dolgok is érdeklik.
Mikor ezt anyám megtudta, hogy legokat vesz, és ezzel “játszik”, teljesen kinevette (a háta mögött csak nekem).
Szörényi Szabolcs vonatokkal játszik. Az alagsori helyiségében egész rendezőpályaudvarokat épített ki.
A legot már makett építőjátékká fejlesztették, épületeket, mehanikus gépeket is lehet belőlük építeni. Kreatív, alkotó játék. Jobb, mintha a videojátékok lenne a hobbija, vagy a kocsma.
Mérnöknembereknek is van hasonló hobbijuk.
Ez a spanyol srác protéziskezet épített magának lego-ból.
Nagynéném közel 60eves koráig legozott. Minden évben karácsony előtt kirakta egy hatalmas asztalra az összes lego város modelt (ház, tűzoltó, rendőrség stb)
Számomra ez egy karácsonyi csoda volt minden évben.
42 éves vagyok, épp nemrég kerestem elő a régi legóimat, és építettem egy nyaralóparkot, bungalókkal, portával, étteremmel. Ez egy kreatív időtöltés, hosszú időre leköti az embert.
Nyilván ha szó szerint játszik valaki a legóemberkékkel, az gyerekesnek mondható, de ha csak építget, az teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!