Mit csináljak ha a férjem utálja a szüleimet? Minden héten elvisz hozzájuk de ő nem jön be, csak kirak. Mert nem vesznek a gyerekemnek semmit hiába volt pénzük, engem csak telefonon köszöntenek fel stb... Nagyon bánt ez engem hogy utálja őket.
18 felett a szülők már csak egyenrangú felnőttek akiket nagyon jól ismersz és sokat köszönhetsz nekik. Semmi nem kötelez semmire, az a te döntésed hogy milyen kapcsolatot akarsz te velük fenntartani, de semmi jogod a párodtól elvárni hogy neki is legyen kapcsolata velük. Ez kb olyan mintha ő elvárná hogy a kocsmába menj le vele a haverjaival akiket te marhára nem bírsz, és jópofizz velük.
Mint valaki itt írta előbb, vszeg még nem váltál le a szüleidről, még ott a köldökzsinór, még isten-teremtődnek tartod őket belül.
Mihelyst megléped ezt és egyenrangú feleknek kezded őket látni, az se fog zavarni ha a párod sose találkozik velük.
Szerintem gáz, ha utálja valamelyik fél a másik szüleit. Nálunk például barátnőm gyűlöli édesanyámat, ami nekem például nagyon rosszul esik. Mindegy egyes alkalommal 2 havonta egyszer, mikor ki megyünk, 2 napig előtte és 2 napig utána dráma van. Utálja, stb...
Mondhat bárki bármit, tönkre vágja a kapcsolatot. Mi még nem szakítottunk, pedig ez megy vagy 1.5 éve, de zavar.
Én nem hiszek abban, hogy nem kell jóban lenni a szülőkkel, nem kell oda járni. Havi 1 beleférhet. Bele kell, ha nem laknak messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!