A Feminista, woke nyugati értelmiség, hogy képesek védeni a muszlim vallást?
22. És akkor meg mi van? Már egyszer kérdeztem hogy mi közé ennek bárkihez? Még egyszer mondom, ma már nincsenek keresztények, és pláne kereszténység nevében gyilkolok. Az hogy mi volt 500 meg ezer éve, az irreleváns.
(Amúgy meg szerintem nincs is igazad.)
"20. Keresztény terrorista 20 évente egyszer van,"
Ezt a számot a hátsó feledből húztad elő? Néhány napja egy keresztény halálra késelt egy palesztin kisfiút az USA-ban csak mert muszlim. Az új-zélandi keresztény terrorista pedig 50 muszlimot gyilkolt meg egy mecsetben.
"ateizmus nevében elkövettetve nem is emlékszem,"
Mert fogalmad nincs mi történik a világban. A PKK nevű terrorszervezet szélsőbalos marxista és folyamatosa követ el merényleteket a közel-keleten.
"ehhez képest az iszlámból meg évente nőnek ki terrorállamok"
Az 1990-es évekig nem is létezett olyan hogy iszlamista terror.A Nyugat hozta létre. Ha már itt tartunk akkor nem árt ha tisztában vagy azzal hogy a Nyugat hozta létre az ISIS féle iszlamista terrorszervezeteket.
24. Ezt mond a tanulástól eltiltott afgán nőknek, vagy az iráni nőnek akit agyon vert a rendőrség, mert nem volt elfedve a haja......
Lehet szépitgetni, de az iszlám a barbárságot táplálja.
"Ezt mond a tanulástól eltiltott afgán nőknek"
Afganisztánban a tálibokat az USA segítette hatalomra és ez egy terrorszervezet. Szóval őket nyugodtan írhatod a keresztények számlájára.
"iráni nőnek akit agyon vert a rendőrség, mert nem volt elfedve a haja"
Irán síita ami egy szekta. A muszlimok 90%-a elutasítja őket.
"Lehet szépitgetni, de az iszlám a barbárságot táplálja."
Benyaltad a propagandát szépen. Pont az a cél hogy ezt gondold.
28. Ez csak kényszeres jóemberkesés, a iszlám a rasszizmusra és mások elnyomására épít.
Pl Hol nyom el, hol követ meg nőket a kereszténység?
Hol vannak olyan keresztény terrorszervezetek, mint az isis?
És ha még meg is tenné, már leírtam többször, hogy ma már nincsenek keresztények Európában.
"Ez csak kényszeres jóemberkesés, a iszlám a rasszizmusra és mások elnyomására épít."
Azt sem tudod mit beszélsz. Az iszlám nem tesz különbséget etnikai alapon. A keresztény és zsidó vallás a rasszista. Még az isis sem etnikai alapon gyűlölködik. Értem én hogy mindenáron az iszlámot akarod támadni de ekkora hazugságokkal csak magadat járatod le.
"Pl Hol nyom el, hol követ meg nőket a kereszténység?"
A Biblia konkrétan elnyomja a nőket. És megparancsolja a parázna nők halálra kövezését mig az iszlámban nincs ilyen.
"Hol vannak olyan keresztény terrorszervezetek, mint az isis?"
Az isis-t az USA hozta létre de vannak kifejezetten keresztény terrorszervezetek Afrikában vagy azok akik kereszteslovagnak képzelik magukat és megöltek 50 muszlimot egy mecsetben Új Zélandon.
"És ha még meg is tenné, már leírtam többször, hogy ma már nincsenek keresztények Európában."
Hogy ne lennének. Tény hogy egyre kevesebben de azért vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!