Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzik magukat sokan...

Miért érzik magukat sokan reménytelen helyzetben az egyedülálló fiatalok? Nem gondolnak arra, hogy van még számtalan ismerkedési lehetőség is a munkahelyeken és szórakozóhelyeken kívül?

Figyelt kérdés

Csak hogy egyet említsek: egyházi közösségek. Még magam sem hittem el, de a legeslegtöbb szeretet megnyilvánulást ott kaptam.

Végül egy olyan közösségben találtam meg a jelenlegi páromat, ahol már korábban is jártam, és sok év múlva egy erős megérzés miatt visszatértem.

#remény mindig van!
2023. okt. 19. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%

Büszke ateista vagyok.

Nem volt ez mindig így és én az ellenkezőjét tapasztaltam a gyülekezetekről.

2023. okt. 20. 06:40
 12/19 A kérdező kommentje:

Akkor megoldjátok valahogy. Vagy megoldódik magától, amikor ideje lesz.

Nekem is csak akkor sikerült, amikor már egyáltalán nem vártam és nem hittem benne, hogy összejön. Addig hiába tettem komoly erőfeszítéseket, hatástalan maradt.

Hátha mégis valakinek segítettem. De nem hiszem, hogy a mai világban a tengersok információ közepette ne lehetne ismerkedni.

Csak persze nem valószínű, hogy tartósak ezek a kapcsolatok. Mert egy párkapcsolaton dolgozni kell, nem is keveset.

2023. okt. 20. 07:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Isten szeret téged. 😁

2023. okt. 20. 08:24
 14/19 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló: nagyon cuki vagy, köszönöm szépen! :)
2023. okt. 20. 08:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Kérdező. A számtalan lehetőségbol én magamnak egyet se takakt. Pedig nem vagyok életképtelen... De nincs számos lehetőség, mint látod.
2023. okt. 20. 12:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Sajnos sokkal nehezebb olyan kapcsolatot létesíteni a mai világban, amely kitart, hiszen úgy mond könnyebben talál mást az ember.

De én 24 évesen, utoljára az egyetemen ismertem meg olyan embereket akik a mai napig mellettem vannak, munkahelyen is vannak persze barátaim, de teljesen más kategória, arról nem is beszélve, hogy boulderezni, úszni és futni is járok rendszeresen mégsem sikerült még senkivel hosszasabban ismerkednem.

Szóval szerintem abszolút nehéz párt találni, az online pár keresésről pedig inkább ne is beszéljünk.

2023. okt. 20. 12:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Isten vagyok.

Fiam!

Én teremtettelek, én is fogom elvenni az életed.

Számolj vissza fiam. 3-2-1. Ámen. 🙏

2023. okt. 20. 12:42
 18/19 anonim válasza:
Senki nem jár könyvtárba?!Azért vagyunk egy páran hál'istennek.
2023. okt. 20. 22:31
 19/19 anonim válasza:
Amúgy a kérdező száz százalék hogy nő, és valljuk be, rohadtul nem mindegy hogy ennél a témánál melyik nemről van szó.
2023. okt. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!