Hogyan deríthetném ki, hogy INFJ vagyok-e vagy INFP?
Figyelt kérdés
A kognitív funkció tesztek sem segítenek sokat, mert majdnem egálban vannak a vezető funkciók. Annyit már megfejtettem közel két év kutatás után, hogy INFx.2023. okt. 19. 20:21
12/21 Mojjo válasza:
@11: Kamu, egyik sem sír, itt egyik sem INFP... 😅
13/21 anonim válasza:
Két év kutatás alatt azért feltüntetett volna, hogy NULLA közös kognitív funkció van a két típusban.
Ha információ gyűjtés, tervezés, belső víziók vannak az előtérben akkor Ni-t használsz inkább és INFJ vagy.
Ezzel szemben az INFP-knek Fi a domináns funkciója, ami egy döntési funkció.
Az,hogy önmagában két éve ezen gondolkozol, az tökéletesen mutatja az INFJ -k sokszor döntésképtelenségét.
14/21 A kérdező kommentje:
Nulla közös funkció, mégis nagyon hasonlítanak egymásra. Külön szokták emlegetni az INFx idealistákat.
2023. nov. 18. 13:30
15/21 A kérdező kommentje:
És szerintem egy INFJ is lehet halasztós típus. A volt barátnőm szerintem INFP volt, de mindig időre kész lett a dolgaival. Nála inkább a "bekuckózásban" mutakozott meg, hogy INFP.
2023. nov. 18. 13:32
16/21 Mojjo válasza:
@15: Egy INFJ a bekuckózás bajnoka tud lenni. Egy INFP akkor van kész időre bármikor is, amikor a hűtőszekrényt kinyitva a parízeres zacsi mellől dinoszauruszok másznak elő.
17/21 A kérdező kommentje:
#16: Azt hittem, ez inkább INFP-dolog a Ne+Si miatt. De akkor tényleg nincs kizárva, hogy INFJ legyek. Én is behúzódtam érettségi után egy ideig. Ami a legnagyobb segítség lehet, hogy a jövőt kisebb-nagyobb hibaszázalékkal előre megjósoltam. Igaz, nem nehéz, ha folyton túlagyalsz mindent (Ni-Ti).
2023. nov. 18. 14:08
18/21 anonim válasza:
Az idealistákkal kapcsolatos dolgot kifejted? Én INFJ vagyok, és végtelenül idealista.
19/21 A kérdező kommentje:
Az xNFx típusokat sorolják ide (INFP, INFJ, ENFP, ENFJ). Ők azok, akik a leginkább törekednének egy társadalmi egyensúly megteremtésében, még ha ez lehetetlen feladat is. Igazi hippi típusok.
2023. nov. 18. 14:39
20/21 A kérdező kommentje:
*re
2023. nov. 18. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!