Sok embert miért félemlít meg, a 30. Születésnapjuk?
Figyelt kérdés
Elég sok ember fél hogy mi lesz ha eléri a 3.X-et.
mi ennek az oka?
2023. okt. 17. 20:01
11/12 anonim 

válasza:

Kérdező, örülök, hogy ezek szerint te jól érzed magad. Én még mindig reggelig bulizok, ha van rá lehetőség, de már várom azt, hogy ne legyen rá igényem, mert anyagi szempontból jobb lenne begubózva filmet nézni. Azok az idők már elmúltak, mikor mindegy, hogy mi, csak üssön, meg finom hazafelé az éjjelnappaliban vett száraz zsemle, vagy otthon a zacskós leves, ma már elvárás, hogy finom legyen, amit iszok és eszek, de az még nem jött el, hogy jobban tetsszen az, hogy otthon maradok, szóval így eléggé megterhelő anyagilag eljárkálni, meg társaságot is nehezebb hozzá találni, és már nem esik jól random emberekkel bandázni, már szeretnék olyanokkal eljárni, akikkel jóban vagyok, de ők vagy igyunkmegmindent huszonévesek, vagy begubózott harmincasok. Én meg szerintem két életszakasz közt ragadtam.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát 35 vagyok.
19-24 éves koromig végigbuliztam minden hétvégét.
El telt 10 év, nem mondom hogy begyepesedtem, de bekell ismerni, már vannak dolgok amiket nem tennék meg, mint 10 éve.
2023. okt. 25. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!