Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik a suliban menők voltak...

Akik a suliban menők voltak és inkább buliztak tanulás helyett, többre viszik az életben, mint a szorgalmas emberek, vagy a suli után megindultak lefele, hiszen már senki sem tartja őket "menőnek"?

Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 12:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10, hát az egész kérdésen érződik.

Nem fektetnek bele annyi energiát, mégis sikeresebbek mind szociális, mind anyagi téren, mint azok, akik hülyére tanulják magukat.

és amúgy úgy tudom vannak kutatások arról, hogy a siekres cégek vezetői jellemzően 3-4es tanulók voltak, szinte soha nem jeles tanulók.

2023. okt. 16. 21:50
 12/17 A kérdező kommentje:
11: Ez igaz, ennek az lehet a háttere, hogy az okosak jellemzően bizonytalanabbak még ha jól is tudnak dolgokat, míg az egybitesek jellemzően törtetnek és nem hallgatnak másokra, ezért előrébb jutnak. Sajnos sok cégvezető kb. egy növény szintjén van, de mivel hatalma van, ő diktál.
2023. okt. 16. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

A magasló:D

Hát ha annyira okos vagy, miért nem csinálod utánuk a felét se?

Egy vállalkozás indításához nem kell feltétlen törtetőnek lenned. Elég eg yjó ötlet, eg yjó marketingterv és némi kitartás.

2023. okt. 16. 22:42
 14/17 A kérdező kommentje:
13: Ha már itt tartunk, nekem van vállalkozásom, és neked? :D
2023. okt. 17. 09:26
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

Végig buliztam a gimit. Nem voltam menő, de azokkal lògtam nagyrészt, hogy ne öljenek meg a többiek. Tudtam, hogy ha nem verődök oda hozzájuk, akkor végem van. Ők buliztak minden héten kétszer, inkább belefolytam ebbe én is, és ittam velük sokszor még suliban is, csak hogy tudja mindenki, hogy velük mozgok, és ne bántsanak. Általánosban mindenki bántott engem, ennek akartam véget vetni. Nagyjából bejött. Volt egy drogos gyerek, aki rám akadt, és kötekedett állandóan, de aztán végül kirúgták őt.

Mennyire lettem sikeres? Közülünk mindenki egyetemre ment a csapatból, és már mindenki diplomás. Én most kezdem majd, de én azóta 5 szakmát szereztem, és dolgozom viszonylag jó pénzért itthon. Minden héten elmegyek valahova kikapcsolódni is. Akik stréberek voltak, azok között van olyan, aki 5 éve csinál már egy 3 éves egyetemet, meg volt aki kibukott onnan, és egy gyárban rohad itthon, meg sokan kimentek külföldre gyárba dolgozni, vagy konyhára. Vállalkozó például tudtommal senki nem lett.

Én sose voltam kitűnő tanuló, de én sikeresebbnek érzem magam tőlük. Sok helyen megfordultam a munkám miatt/az országban bárhova kiküldhet a cégem/, és mindenhonnan vannak volt kollégáim, akik keresnek engem folyamatosan, mert jó volt velem dolgozni. Ez nekem már egy nagy siker. Ha összejön, akkor értékes diplomám is lesz, de az még a jövő zenéje. Bízok magamban.

2023. okt. 18. 09:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Főleg olyanokra gondolok, akik nem csak nem tanultak, hanem agresszívak is voltak, bántották a többieket, hogy ők többre vitték-e, minta szerényebb társaik, az életben is lealáznak-e másokat, vagy normális, tisztességesen dolgozó emberek lettek.
2023. okt. 18. 10:07
 17/17 anonim ***** válasza:
60%
13 Nagyon humoros vagy, melyik mémes oldalról szalajtottak?
2023. okt. 18. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!