Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az teljesen ki van zárva,hogy...

Az teljesen ki van zárva,hogy egy kifejezetten kövér nő szépnek és vonzónak tartsa magát,szeresse a testét?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom,a legtöbb kövér nő nehezen fogadja el magát.Volt olyan extrém túlsúlyos hölgy,aki azért nem akart ismerkedni,mert nem hitte el,hogy van olyan férfi,aki őt vonzó nőnek tartja.Minden nagyon kövér nő elégedetlen a testével? Kizárt,hogy valaki elfogadja így magát?

2023. okt. 16. 10:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azt sejtem,hogy a legtöbb kövér nő nincs kibékülve a testével,de talán vannak kivételek. Biztos azért gondoltam,mert én szépnek tartom a nagyon kövér női testet.Hátha van olyan elhízott nő,aki magát így tartja vonzónak.

Mondjuk eddig egy ilyen sem írt.....

2023. okt. 18. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha jókedélyű az illető az emberek lesz@rják, hogy kövér. Nyilván nem fotómodellnek készül mindenki. Egy 2 méteres illető, hiába "lenéz", de a tokádat se látja. Ahhoz asszony kell..
2023. okt. 19. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!