Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért várják el mindig a nők...

Miért várják el mindig a nők a férfiak hogy legyenek magabiztosak,amikor sok nő meg eléggé depressziós és nem tudja ugyanezt felmutatni?

Figyelt kérdés
Mankónak akarják használni a magabiztos férfiakat ezek szerint?
2023. okt. 16. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem részben igen, jól írtad le.
2023. okt. 16. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:

10, nem azt mondtam, hogy nincsenek. De amit írtam, az hivatalos statisztika, szóval TÉNY, hogy több a kövér férfi, mint a kövér nő Magyarországon. Ennyi.

És persze, hogy van bőven, mert összesen majdnem 6millió emberről beszélünk! Az ország kétharmada!

2023. okt. 16. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:

5-ös tehát akkor ha egy férfinak vannak problámái, ha megosztja a nővel, ezzrl támaszt keres a társában akkor picsog? Oldja meg egyedül? akkor minek a társ? Szexre ott vannak a prostik. Akkor mit is tesz a nő a kapcsolatba?

Az meg milyen már, hogy te csak a hasznot nézed egy férfibam? Hivatásos vagy?

2023. okt. 17. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!