Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit bántatok meg ebből az...

Mit bántatok meg ebből az életszakaszból?

Figyelt kérdés
Én azt hogy elhanyagoltam magam, nem edzettem rendszeresen, elhíztam és elcseszett mentalitásom volt. Valószínűleg mai gondolkodással másképp csinálnám ezeket a dolgokot. Ki mit bánt meg?
2023. okt. 15. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy megszülettem. Hogy nem tudtam én ottragadni parhonslos koromban az anyám petezsákjában és akkor el kellett volna vezessen az orvos hogy az életét megmentse? Vagy legalább baja lett volna belőle és az élete ment volna tönkre. Nem pedig az enyém avval hogy nem.akart mikor terhes volt velem és otthagyott. Minek nem maradtam én vele osszeragadva és a Ceaușescu időben az orvos megoperálták volna hogy aztán ám életét megmentse.
2023. okt. 15. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Vagyis a Ceaușescu időben nem volt szabad az abortusz. De ha mint embrió az anyám méhében ragadtam volna vagy valami mást csináltam volna akkor az orvos kiopetalt volna az anyámbol és legalább nem élnék. Más nők csináltak olyat hogy belenyúltak és az orvos művi vetélést csinált velük. Ezt kellett volna az anyámnak is velem minthogy otthagyjon és beteg legyek.
2023. okt. 15. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az "ebből az időszakból" konkrétan mit jelent, szóval a gimis éveimről írnék, mert ott van megbánnivaló.

Sokáig tartott, míg sikerült megnyílnom, ezen mindenképp változtatnék, ha vissza tudnék menni. Ahogy azon is, hogy több évbe telt akkor, hogy összehozzak egy egész normális szociális életet, mert jó darabig csak az otthonom és a gimi közt ingáztam, máshova nem is mentem. Bánom, hogy nem jártam el többet otthonról, nem sportoltam többet, nem éltem, nem szórakoztam igazán, nem voltam eleget korombeliek társaságában, nem ért elég inger. Német nyelvre is sokkal jobban kellett volna fókuszálnom, nem meghajtani az angolt maximálisan és ülni a babérjaimon.

2023. okt. 18. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!