Valóban olyan rossz dolog lenne a hosszas képernyőidő?
Figyelt kérdés
Kb kisgyerekkorom óta kocka vagyok, tiniként is az voltam, most is, valószínűleg az leszek míg élek. Szerintem amíg a produktivitás rovásra nem megy addig nincs vele baj. Én máig szeretek 8+ órát játszani ha úgy van időm, egy átlagos asztali szerepjátékos alkalom is kb 4 óráig tart (egyik hobbim) ha nem tovább, annyi hogy az fejleszti az ember konfliktuskezelési készségeit, szociális készségeit stb. De szerintem nyugodtan megengedhet magának az ember némi egyszerű szórakozást amikor nem kell sokat gondolkodni. Amíg az ember nem hanyagolja a kötelességeit oké.2023. okt. 13. 21:46
1/3 anonim válasza:
Ha te ezt szereted csinálni, később nem fogsz erre elvesztegetett időként visszatekinteni és a kötelességeidet teljesíted mellette, akkor szerintem nincs vele gond. Mindenkinek van valami hobbija/szenvedélye, legalább ezzel nem károsítod magad, csak arra figyelj, hogy a testmozgást ne hanyagold el mellette. Én gitározni szeretek, napi 4 órát simán játszok rajta én is, ha nincs más dolgom. Annyit azért megjegyeznék, hogy ekkora mennyiségű képernyőidő agyi ködöt/zavartságot okozhat, nem árt néha picit szüneteltetni. Addig is tudsz csinálni mást, kipróbálni új hobbikat. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hetente 5x végzek súlyzós edzést és mindenhová gyalog járok szóval nincs gond.
2023. okt. 13. 22:05
3/3 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, én is kockulok és informatikus vagyok.
Közeledek 30 éves korhoz, nem romlott annyira a szemem, nincs szükségem még szemüvegre :D
Persze sportolok mellette is, kb heti 2-3x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!