Szoktatok hazudni?
Szerintem, ha valakivel nem akarsz megosztani valamit mert úgy gondolod hogy nem tartozik rá, akkor a "bocsi, de ezt nem szeretném megosztani veled / nem tartozik rád" elhallgatás igazából őszinteség.
Akkor nem az, ha elkezdünk terelni mert nem vagyunk elég bátrak elmondani ezt. És helyette mindenfélét összekamuzunk.
17-es: a 19 választ ad végülis, akkor amire gondolok félrevezetés.
Pl: egy beszámolót úgy kezdek, h “amit szeretnék neked elmondani” és elmondasz dolgokat, de egy csomó mindent nem, akkor az a szó szoros értelmében nem hazugság, hisz benne volt, h ez csak az, amit szeretnék elmondani, de lehet, hogy ő ezt nem látja mögé, csak egy szófordulatnak veszi
Sajnos sokszor igen, bemegyek egy boltba vagy egy ismerősömhöz, kitalálom hogy pl;apam szülinapja van és pont 500 Ft kéne még az ajándékoz neki amit akarok neki venni ,de pont nincs nálam annyi és jarkàlok a városba mindenhova bemegyek és sok helyről össze jön így nekem apránként a lóvé.
Nem szép dolog hazudni tudom de sokszor az van, hogy igenis meg kell szegnünk a szabályokat hogy elérjük a célunkat!
Igazából az ebben turkáló unintelligens személynek kéne legyen annyi esze, hogy nem vetünk fel olyan témát egy munkahelyen, hogy ki mikor csinálja vagy adottesetben nem csinálja.
Mert egyébként van ilyen kollega nő is.
Csak hát egyébként az akkori főnök protekciós unintelligens kislányával mit csinálhattam volna.
Akit megtett a helyettesének.
Ha nem hoznak ilyen kellemetlen helyzetbe akkor majd nem kell hazudnom.
Bár volt olyan, aki azt állította, hogy ö lényegében szerette volna csinálni velem.
Most komolyan én kérek elnézést, hogy egy ribi listáján nem én szeretem volna lenni a következő ember.
20
24-et miért van lepontozva, hiszen itt ő aztán biztos őszinte volt!
24, amit csinálsz durva, és ezt te is tudod… de hogy most az igazat mondtad az nagyon hitelessé, és az egyik legérdekesebbé teszi a válaszod. Azért remélem, hogy nem fogod mindig ezt csinálni mint amiről írsz
Ritkán. Például ha rendőrség megkérdezi, hogy maffia bérgyilkosa vagyok-e, akkor azt szoktam mondani, hogy nem. Pedig hát de.
És erre külön szeretném az esetleges lepontozok figyelmét is felhívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!