Hogyan lehet kiismerni egy ember természetét?
Figyelt kérdés
Szeretném minnél gyorsabban kiismerni az embereket hogy tudjam mikor mit fognak tenni és megszeretném tanulni hogy hogyan irányítsam a velük való beszélgetést hogy arra terelődjön a téma amerre én szeretném továbbá tudni szeretném hogy ezem ismeretében hogyan lehet őket befolyásolni. Milyen modellek léteznek erre. Nincs semmi rossz szándékom csak észrevettem hogy sok ember egy kaptafára működik és úgy irigyeltem azokat akik ezeket a dolgokat tudatosan tudtak alkalmazni.2023. okt. 10. 19:46
1/6 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondolok mint a bárányok hallgatnakban Hannibal Lecter ahogy kiismeri a nyomozónőt.
2023. okt. 10. 19:49
2/6 anonim válasza:
A mozifilm túlzás vagy mese , Yip Man meg tai chi aikido baromság terjeszkedése elhiszi a 50 kg senkik legyőzhetetlenek . Sajat magat kell lepesről komoly tedztekkel treningekkel megismerni altalanos ismeretekkel. Speci pszichologia képzések évek evtizedek akkor is ha ez a hobbi es allandó témát ismeretet keres a jelölt .
3/6 A kérdező kommentje:
Persze nyilván csak film és elvan túlozva. De a valóságban is vannak ismerőseim akik olyan jól kiismerik a másik tetteit nagyon rövid idő alatt hogy az valami félelmetes és meg is jósolják hogy mit fog tenni.
2023. okt. 10. 20:00
4/6 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek ezt lenne érdemes megtanulni:
5/6 A kérdező kommentje:
Nem rossz, de valami olyasmire gondoltam ahol különböző ismérveket találhatok meg amiket figyelni kell és ebből lehet levonni a következtetést hogy milyen a személy. Van valami ilyesmi?
2023. okt. 10. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!