Éreztél már olyat, hogy "nincs kedved" az őszhöz meg a télbe menetelhez?

Minden egyes évvel jobban és jobban utálom. Gyűlölök fázni, és eléggé fázós vagyok. De olyan szinten, hogy míg a legtöbben nyígtak a harminc fok miatt nyáron, rajtam akkor még volt egy vékony kardigán, és komfortos volt.
Egyszerűen nem tudok úgy felöltözni ezekben az évszakokban, hogy ne fázzak, nem tudok elaludni, vastag pizsamára vett pulcsira húzott takaróban se, hogy az jó legyen (még nem kapcsolták be a fűtést nálunk, 17 fok van és jeges pokolnak élem meg), plusz már most megfáztam. Nem vagyok rosszul, vagy lázas, vagy ilyesmi, csak megkezdtem az orrfúlyós időszakot, ez nálam októbertől áprilisig tart. Nő vagyok, ilyenkor semmi alapozót nem használhatok, mert két perccel azután, hogy kiléptem a lépcsóházból, ki kell fújni az orrom és letörlöm az egészet. Utálom. Gyűlölök fázni. Gyűlölöm az egészet, hogy 4-5 réteg ruhát kell magamra vegyek, csak, hogy már csak picit vacogjak, és ne nagyon. Még rosszabb otthon, ahol "ez ilyen összebújós időszak", de központi fűtés még négy napig nem lesz, és ha mégis, a szomszédaim akkora szarrágóak, hogy elzárják, nekünk meg szigeteletlen a panel, szökik ki a meleg, jó, ha 21 fok van benn, az nekem két pulcsiban talán elviselhető úgy, hogy otthon inaktív vagyok. Jelenleg 17 fok volt, be is izzítottam a hősugárzót, amint hazaértem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!