Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztél már olyat, hogy...

Éreztél már olyat, hogy "nincs kedved" az őszhöz meg a télbe menetelhez?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kívánságműsor, tudom, hogy milyen éghajlaton élünk, ismerem az évszakok váltakozását stb stb. Az eszemmel tisztában vagyok mindezzel. Az önjelölt bölcs kárörvendők még élvezik is az ember nyomorát, ezt is tudom. A kérdés az, hogy más is volt úgy, egyszerűen semmi kanala nincs ehhez a megyünk bele ebbe a búbalabeleéül szarba, hogy hideg, hogy sötét, hogy depi, stb stb? És hogy elkeserít, hogy milyen messze van a következő nyár? Járt más is így?
2023. okt. 10. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Èn pont ígyvagyok csak a nyàrral :) teljesen megèrtelek ès ja a vàlasz igen
2023. okt. 10. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem, épp ellenkezőleg, pont az ősz a kedvenc évszakom.
2023. okt. 10. 18:07
 3/13 Justinianus ***** válasza:
75%
Nem, abból volt már qva elegem, hogy október 6-án gatyában izzadok a lakásban.
2023. okt. 10. 18:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én minden évben ezt érzem, most is.
2023. okt. 10. 18:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Magát az érzést én is meg tudom érteni, és teljesen át is érzem, csak ősz helyett a nyárral vagyok így.
2023. okt. 10. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én a telet szeretem a legjobban! Ahogy kezd tavaszodni már megy el az életkedvem, a nyarat meg szívből gyűlölöm!!
2023. okt. 10. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:
rajtad is múlik hogy depis lesz e az őszöd, nekem pl nem az, végre be lehet kuckózni, sütit enni, sorozatokat nézni:)
2023. okt. 10. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Akik az őszt meg a telet preferálják, azok havasi jetik, menjenek az Antarktiszra, nem kell velük foglalkozni!
2023. okt. 11. 01:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát. Bántás nélkül, de soha, elképzelni nem tudtam, hogy mi lehet azoknak a fejében, akiket a tavasz meg a nyár tud nyomasztani úgy, hogy szeretik a nyirkos sötét hideget.

Ha valaki a nagy kánikulát nem bírja, elfogadom. Ha valaki a szép Havas téli tájat vagy a színes, faleveles őszi hangulatot kedveli, azt is elfogadom. De pl nálunk vagy 10 éve nincs is az a fajta tél, amikor megmarad a hó, ahogy süti a nap, Swarovski kristály jelleggel csillog rajta a napsugár és napközben is megmarad a hó. Ehelyett csak olyan búvalbaszott beszürkült semmi van. Na azon nem tudom mit tudnak szeretni, dr persze örülök is neki, mert legalább azok jól érzik vele magukat. Sajnos nálam a napokig hetekig tartó napsütés tilalom is kicsapja a biztit. Persze az ember tudja magát kondicionálni meg belülről fakadó derűt generálni, de ha belegondolok hogy megint mennyi időt kell várnom arra, hogy szép idő legyen, lejövök az életről.

2023. okt. 11. 06:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Megutàltam a nyarat ès a napsütèst a kertèszpályafutàsok alatt :D
2023. okt. 11. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!