Gyerekként féltél lemenni a pincébe?
Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 21:44
11/23 anonim válasza:
Nappal még a boltig se mertek lemenni :D Sok szociális fóbiás.
12/23 anonim válasza:
Most 36 évesen is, ugyanabból az okból: krva szr a lépcső!
(ugyanott lakok)
13/23 anonim válasza:
Érdekes módon nem. Talán azért nem, mert a házban lakó gyerekekkel sokat játszittunk bújócskát. Ez egy hatalmas tömbház volt a 13. kerületben. 12 haz volt tömbbe építve. A pincéken keresztül össze voltak kötve, át lehetett bújni egyik házból a másikba. Talán a háború alatt, biztonsági okokból bontották meg a válaszfalakat. A házmester megunta a ricsajt, és lakattak lezárta a bejáratot. A szomszéd házban folytattuk.
14/23 anonim válasza:
Azóta nem megyek egyedül, mióta hajléktalanok szöktek be, s ott aludtak éjjel. Az egyiket a szomszéd ott találta holtan.
Azóta van eszembe lemenni. Legfeljebb ketten, nappal, teljes kivilágítással.
15/23 anonim válasza:
Nagymamám pincéjébe igen, nagypapáméba nem.
16/23 anonim válasza:
Nem féltem, a pince félt tőlem
17/23 anonim válasza:
Nem félek, pedig alapból tök beszari vagyok. Igaz, nálunk fényárban úszik minden, sorra kapcsolnak fel a lámpák, ahogy megyek, így van szerelve, férjem villanyos. A legkisebb zug is fényben úszik.
19/23 anonim válasza:
Nem, nem tartok a sötét, zegzugos helyektől, legalább amíg nincs sehol pókháló.
20/23 anonim válasza:
Panelházban laktunk, így nem volt pince. De éjszaka féltem kimenni vécére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!