Ez lenne az egyenjogúság? lentebb.
Szóval úgy vélem, nagyon nincs egyenjogúság a férfi/női nem közt.
A nők harcoltak hogy elvannak nyomva, de manapság a nők bármely területen előnyt élveznek, kihasználva az alakjukat.
Én úgy vélem, nekünk férfiaknak kétszer annyit kell hajtani, mivel a nők ugyebár a testüket/alakjukat bevetik.
Ki hogy vélekedik erről?
Azért az figyelemreméltó, hogy ezek szerint a Kérdező minden nőben meglátja a szépet. Azért erre nem sok férfi képes.
A logika sajnos ott bukik meg, hogy a nők a külsejükkel elsősorban férfiakra hatnak, ami felvet két kérdést:
1. Férfiak vannak elsősorban döntési helyzetben, ők rendelkeznek több hatalommal?
2. A férfiak más férfiak ellen dolgoznak?
#4 Talán ha a férfi streamerek esetén is előkapnátok a pélót és...
Az ilyen külsőségekből adódó előny abból adódik, hogy a hetero paliknak felállt kuki, és onnantól ösztönlény módba kapcsolt.
"Itt az insta, és a közösségi médiát használják ki, pl streamel, kivágott felsőben, stb..."
. És neked ennyiről szól az élet? Nézettség és néhány lájk, és máris "bármely területen előnyt élveznek"?
A férfi barátságnak van olyan társadalmi ereje mint amit a női szexualitásnak szeretnek tulajdonítani a férfiak.
A férfiak a nőknek nem adnak semmit ingyen, nem úgy mint a haverjaiknak (a legszebb példa erre hogy minden korrupt oligarcha csürhe főleg hím egyedekből áll, soha a büdös életben nem fogsz szép fiatal nőket látni köztük... a hatalmat és pénzt egymásnak osztogatják)
Az meg a retardáltság netovábbja, hogy a streamelés meg az insta miatt vered itt magad. Felfogod hogy van kereslet-kínálat? Felfogod hogy vannak dolgok, amikre az emberek (vagyis csak a férfiak - részletkérdés) igenis szeretnek önként pénzt kiadni? És az megvan hogy kielégíteni ezt az igényt nem mások elnyomása?
Majd megyek én is hisztikézni hogy ooo mekkora kettős mérce és megkülönböztetés hogy a fagyis standnál sorban állnak az emberek a csokifagyiért, miközben azt bezzeg senki sem akarja megvenni, ha én belesz@rok egy tölcsérbe!! Igazságtalanáág!!! A fagyis stand tulaja, és a vásárlók engem elnyomnak, mert ha az én szaromért nem fizetnek, akkor a csokifagyit se kéne megvenniük :( A csokifagyi rossz, a fagyistandos rossz, a vásárlók rosszak, és én vagyok az áldozat :(
Menjél inkább májnkraftolni, a férfi gamerek amúgy is népszerűek.
"Szóval úgy vélem, nagyon nincs egyenjogúság a férfi/női nem közt.
A nők harcoltak hogy elvannak nyomva, de manapság a nők bármely területen előnyt élveznek, kihasználva az alakjukat.
Én úgy vélem, nekünk férfiaknak kétszer annyit kell hajtani, mivel a nők ugyebár a testüket/alakjukat bevetik."
Egy férfiről soha nem feltételezik hogy csak a teste miatt jutott előre. Egy nőről állandóan. Épp ezzel bizonyítod a legjobban.
Üdv: egy mérnök aki mellesleg nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!