Más is érzi úgy mintha a világ véget akarna vetni önmagának ? Mintha újra akarna indúlni az élet a bolygónkon.
Figyelt kérdés
Több emberrel beszéltem és másoknak is van ilyen érzésük amit nem tudtunk semmivel összekapcsolni csak az ösztöni érzéssel.2023. okt. 8. 11:57
11/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vevő az ilyen poénokra. Ez közvélemény kutatás jellegű kérdés akart lenni nem troll irányzatú.
2023. okt. 8. 12:41
12/25 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy számodra mi vicces, ill. mi nem. Ha komolyan elhiszed, hogy az idegen civilizációk közül legalább egy nem kíséri figyelemmel azt, hogy mi folyik a Földön, akkor nincs mire játszanod a széles látókörűt! -Lépj fel akkor valahol máshol a hülyeségeddel!
14/25 anonim válasza:
Ennyien nem éljük túl az biztos. Hagyunk magunk után annyi szemetet, hogy az alap szakmák megmaradnak, de ha van lehetőséged, affinitásod akkor kezdj el készülni vaskori körülményekhez. Ez a bemegyek a boltba és van minden dolgot felejtsd el.
15/25 anonim válasza:
A világ most még nem fog véget érni.
16/25 anonim válasza:
Komolyan, egyre inkább az az érzésem, hogy ez az oldal egy bolondokháza.
18/25 anonim válasza:
Én is pont ezt mondtam pár hete a férjemnek. Nyilván nem világvége lesz,hanem a jelen civilizáció+esetleg a Föld bolygó vége,de mint tudjuk, a végtelen világegyetemnek ez egy kis hangyányi része.
19/25 anonim válasza:
Valakinek nagyon fájhatott az igazság a fogyasztói világunkkal kapcsolatban.
20/25 anonim válasza:
Pedig vége lesz ennek a hülyeségnek. Csak drukkolni tudok azon kevesekenk akik presszing mellet is próbálkoznak valami normálissal. Egyenlőre széllel szemben vizelni nem lehet. A modern ember és a kizsigerelt környezet amúgy sem alkalmas rá. Én viszont cinikus vagyok ahhoz, hogy bevállaljak egy kettős életet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!